Σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου

 

Το TELETHON σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου διοργανώνει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του, φιλανθρωπική συναυλία-αφιέρωμα στη Μαρία Κάλλας, με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της, στο Προεδρικό Μέγαρο, την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023, στις 21:00μ.μ.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη και της Πρώτης Κυρίας κα. Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη, Επίτιμης Προστάτιδας του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου.

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου θα παρουσιαστεί ένα εξαίσιο ρεπερτόριο με τις μαγευτικές ερμηνείες δύο διεθνούς κύρους σολίστ, της Σοπράνο Alessandra di Giorgio και του Τενόρου Diego Godoy υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Μαέστρου Günter Neuhold. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η σοπράνο και βιογράφος της Μαρίας Κάλλας, Ελένη Κάνθου.

Η Μαρία Κάλλας υπήρξε η σπουδαιότερη και δημοφιλέστερη υψίφωνος του λυρικού θεάτρου και η εμβληματική της φωνή και παρουσία παραμένει έως και σήμερα σημείο αναφοράς για καλλιτέχνες αλλά και λάτρεις της όπερας που της χάρισαν το προσωνύμιο «La Divina» (θεϊκή).

Μία βραδιά γεμάτη μαγεία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά για το TELETHON.

Της συναυλίας θα προηγηθεί κοκτέιλ από τις 19:30.

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της SoldOutTickets

Τιμή εισιτηρίου: €50

Μεγάλος Χορηγός TELETHON: ΟΠΑΠ Κύπρου

Χορηγός Εκδήλωσης: Caramondani Group of Companies

Κύριος Υποστηρικτής: BD Swiss

Χορηγός Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου

Υποστηρικτές: AstroBank, Hellenic Bank, Petrolina & PPT Aviation Services Ltd, Coca-Cola Cyprus, ΑΗΚ, Chrysostomides, Cyproman, Andrey & Julia Dashin’s Foundation, Bakertily, Χαραλαμπίδης Κρίστης, Scientronics, Procopiou Medishop, C. Georgiou Lab Supplies, Vouros Group of Companies, PWC, KPMG, Deloitte, EY, Ghalanos Distributors, Olive Bee, Agathocleous Group, Flexi Flyers, The Best, ΡΙΚ, SoldOutTickets

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλέφωνο 22 392608

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Λεμεσός «γερνά» και ανθίζουν τα προάστια
Επόμενο άρθροTο μέλι «Όρος Μαχαιρά» σας καλεί να λάβετε μέρος στην εκστρατεία ‘Save The Bee’