Η Henkel, επιθυμώντας για ακόμη μια φορά να καλύψει την ανάγκη των γυναικών, οι οποίες αναζητούν στην αγορά προϊόντα που να είναι κατάλληλα για βαμμένα μαλλιά, ενισχύει το Gliss με δυο φανταστικές σειρές περιποίησης και φροντίδας μαλλιών οι οποίες επανορθώνουν σε βάθος και δίνουν λάμψη στα μαλλιά.

Η ολοκαίνουργια σειρά Gliss Colour Perfector η οποία έφτασε στην αγορά, καλύπτει τις εξειδικευμένες ανάγκες των βαμμένων μαλλιών ακόμα πιο αποτελεσματικά και φυσικά!  Χάρη στη σύνθεση του με Hyaluron Blend και εκχύλισμα Cranberry, επανορθώνει σε βάθος την εσωτερική δομή της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την ένταση του χρώματος, χαρίζοντας στα μαλλιά μοναδική λάμψη που διαρκεί.

Όπως ήδη γνωρίζετε, το συχνό λούσιμο τείνει να ξεθωριάζει γρηγορότερα το χρώμα των μαλλιών με αποτέλεσμα το μεγαλύτερο διάστημα να δείχνουν ταλαιπωρημένα και θαμπά. Χάρη στην σειρά Gliss Colour Perfector και τα υψηλής ποιότητας ενεργά φυσικά συστατικά που περιέχει, «κλειδώνει» το έντονο χρώμα των μαλλιών για έως και 40 λουσίματα. Για πιο ορατά αποτελέσματα επανόρθωσης και λάμψης στα μαλλιά χρησιμοποιήστε την ολοκληρωμένη σειρά Gliss Colour Perfector η οποία αποτελείται από:

  • Gliss Colour Perfector – Repair and Protect shampoo
  • Gliss Colour Perfector – Repair and Protect conditioner
  • Gliss Colour 2 in 1 Treatment

Η δεύτερη σειρά η οποία έρχεται να εμπλουτίσει την ευρεία γκάμα προϊόντων περιποίησης και φροντίδας μαλλιών του Gliss, είναι το νέο Gliss Blonde Perfector το οποίο ήρθε για να δώσει τέλος στα προβλήματα των ξανθών γυναικών! Με Peptide Blend και εκχύλισμα Blueberry η επαναστατική σειρά Gliss Blonde Perfector βοηθά αποτελεσματικά στην απομάκρυνση των θερμών και κίτρινων τόνων, χαρίζοντας στα μαλλιά μια πιο ψυχρή απόχρωση. Με προηγμένης τεχνολογίας ενεργά συστατικά και θησαυρούς της φύσης, το Gliss Blonde Hair Perfector αναδομεί σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί την υγιή τους εικόνα!

Οι μοντέρνες και ανανεωμένες συσκευασίες Gliss, περιλαμβάνουν προηγμένης τεχνολογίας φόρμουλες και πλούσια συστατικά φυσικής προέλευσης, τα οποία χαρίζουν στα μαλλιά σας άμεση φροντίδα και λάμψη.

Το Gliss, ως ειδικός στην επανόρθωση εξακολουθεί να δείχνει την αφοσίωση του στον καταναλωτή, προσφέροντας διαρκώς εξατομικευμένη περιποίηση για κάθε τύπο μαλλιών και επανόρθωση σε βάθος για άμεση βελτίωση στην ποιότητα της τρίχας.

Απολαύστε την κάθε στιγμή και αφεθείτε στα χέρια του ειδικού της επανόρθωσης ,Gliss!

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑνοδική πορεία συνεχίζει να διαγράφει η κυπριακή κεφαλαιαγορά
Επόμενο άρθροCyfield: Στα χρονοδιαγράμματα η παράδοση κτιρίου στην ΑΗΚ