Το GoMoWorld φέρνει την επανάσταση στην πρόσβαση στο διαδίκτυο κατά τις επισκέψεις μας στο εξωτερικό. Πρόκειται για την τελευταία καινοτομία από τον όμιλο NJJ Telecom του Xavier Niel, η οποία επιτρέπει σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να συνδέονται απλά και γρήγορα σε περισσότερες από 160 χώρες, χωρίς νέα κάρτα SIM ή συμβόλαιο, σε ασυναγώνιστες τιμές.

  • Μια άμεσα προσβάσιμη προσφορά που χρειάζεται μόνο μια μοναδική εφαρμογή και μια eSIM
  • Εξαιρετικές τιμές σε περισσότερες από 160 χώρες, που ξεκινούν από €3,99
  • Υπηρεσία που ενεργοποιείται εύκολα και άμεσα

Μια μοναδική εφαρμογή για να μένετε συνδεδεμένοι στα ταξίδια σας, χάρη στην eSIM

Η GoMoWorld έχει αναπτύξει μια μοναδική εφαρμογή που χρησιμοποιεί τεχνολογία eSIM για γρήγορη σύνδεση στα καλύτερα τοπικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, της χώρας που βρίσκεσαι, για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Η εν λόγω εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν την προσφορά που τους ταιριάζει μέσα από μια γκάμα ευνοϊκών πακέτων internet. Τα πακέτα δεδομένων αγοράζονται εκ των προτέρων χωρίς συνδρομή, συμβόλαια ή κρυμμένες χρεώσεις.

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε το πλησιέστερο σημείο πρόσβασης Wi-Fi, ούτε να αγοράσετε φυσική κάρτα SIM ή ακόμα και έξτρα συσκευή από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για τις περισσότερες συσκευές που είναι συμβατές με eSIM.

Από τις πιο ανταγωνιστικές τιμές που διατίθενται σε 160 χώρες

Η εφαρμογή παρέχει πρόσβαση σε τοπικά δίκτυα 4G και 5G σε περισσότερες από 160 χώρες. Μέσω της επίτευξης συμφωνιών με τα καλύτερα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας στον κόσμο, η εφαρμογή GoMoWorld είναι διαθέσιμη από την Αυστραλία μέχρι την Ταϊλάνδη, μέσω Μαρόκου, και αυτό είναι μόνο η αρχή. Νέοι προορισμοί και νέες συσκευές πρόκειται να προστεθούν καθώς επεκτείνεται η υπηρεσία.

Το GoMoWorld προσαρμόζεται ανάλογα με τις ταξιδιωτικές ανάγκες του κάθε χρήστη, από σύντομες αποδράσεις έως μεγαλύτερης διάρκειας διαμονές, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν τις καλύτερες τιμές. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από ασυναγώνιστες τιμές και να απολαύσουν ξέγνοιαστα τη διαμονή τους απαλλαγμένοι από το άγχος της σύνδεσης!

Τα πακέτα είναι διαθέσιμα από €3,99 για 7 ημέρες μέχρι €19,99 για 30 ημέρες, με καθορισμένο όγκο δεδομένων ανάλογα με τη χώρα.

Μεταξύ των πολλών διαθέσιμων προορισμών, το GoMoWorld επί του παρόντος προσφέρει:

  • ISRAEL: 2GBdata με μόνο €3.99 για 7 μέρες.
  • UAE: 5GBdata με μόνο €15.99 για 30 days.
  • UNITED STATES: 15GB data με μόνο €19.99 για 30 days

Η εφαρμογή προσφέρει και άλλα πακέτα δεδομένων, όπως 2GB εντός της ΕΕ (συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας), για χρήστες που δεν χρειάζονται μεγάλο όγκο δεδομένων.

Μια μοναδική υπηρεσία, προσβάσιμη με λίγα μόνο κλικ

Η ανάπτυξη του προϊόντος στηρίχθηκε στην εμπειρία χρήστη, με στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απλοποίησή του. Δεν χρειάζεται να υπογράψετε κανένα συμβόλαιο, ούτε να αλλάξετε τον αριθμό σας ή να τοποθετήσετε νέα κάρτα SIM. Η εφαρμογή δεν παρεμβαίνει στο βασικό πακέτο κινητής τηλεφωνίας σας, το οποίο μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ελευθέρα για κλήσεις και SMS.

Επωφεληθείτε από την υπηρεσία τώρα, με τα ακόλουθα απλά βήματα:

  • Κατεβάστε την εφαρμογή GoMoWorld από το Apple App Store ή το Google Play Store.
  • Επιλέξτε τον προορισμό και το πακέτο δεδομένων σας.
  • Δημιουργήστε το προφίλ σας, εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένοι, και ολοκληρώστε την πληρωμή σας.
  • Εγκαταστήστε και ενεργοποιήστε την eSIM στην κινητή συσκευή σας.
  • Είστε πλέον συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο, έτοιμοι να απολαύσετε πλήρως την προσφορά της επιλογής σας!

Héloïse Abraham, Διευθύντρια του GoMoWorld: «Όλοι έχουμε βιώσει το άγχος της άφιξης σε μια νέα χώρα. Να είμαστε χωρίς σύνδεση κινητής τηλεφωνίας, χωρίς προσβάσιμο σημείο WiFi. Να δυσκολευόμαστε στη διακίνησή μας από φόβο μην ενεργοποιήσουμε τα δεδομένα μας και δούμε τον λογαριασμό μας να εκτοξεύεται στα ύψη. Το GoMoWorld δημιουργήθηκε για να δώσει τέλος σε αυτό το άγχος! Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας στις τηλεπικοινωνίες, θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πραγματικά μοναδική υπηρεσία, εστιασμένη στις ανάγκες των ταξιδιωτών: ποιοτική συνδεσιμότητα, σε ασυναγώνιστες τιμές και με απόλυτη διαφάνεια».

GoMoWorld: Το GoMoWorld είναι μια καινοτόμος εφαρμογή για κινητά που παρέχει εύκολη και οικονομικά προσιτή πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω τοπικών δικτύων κινητής τηλεφωνίας σε περισσότερες από 160 χώρες. Με την τεχνολογία eSIM, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν με λίγα μόνο κλικ διατηρώντας τον έλεγχο του λογαριασμού τους. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Apple App Store και στο Google Play Store και είναι συμβατή με περισσότερες από 20 κινητές συσκευές διαφόρων εταιριών. Η εφαρμογή GoMoWorld είναι προϊόν του Ομίλου NJJ Telecom που ανήκει στον Xavier Niel.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚρίσιμες για όλους του Κύπριους οι αλλαγές στον ΦΠΑ Ακινήτων
Επόμενο άρθροΜια στις 10 γυναίκες πάσχει από ενδομητρίωση