Η Gordian διαθέτει προς πώληση οικιστικά ακίνητα, τα οποία αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες για εταιρείες, ομίλους και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στον κατασκευαστικό και αναπτυξιακό τομέα.

Μερικά από τα πιο ελκυστικά ακίνητα της εν λόγω κατηγορίας είναι:

Ημιτελές οικιστικό συγκρότημα στη Γεροσκήπου, Πάφος

Το ακίνητο αφορά ημιτελή οικιστική ανάπτυξη που αποτελείται από μια ανεξάρτητη κατοικία, δυο ημι-ανεξάρτητες κατοικίες και ένα διώροφο συγκρότημα 14ων διαμερισμάτων στο κέντρο του οικοπέδου. Η ανεξάρτητη κατοικία και το συγκρότημα διαμερισμάτων βρίσκονται σε ημιτελές στάδιο, ενώ η ανέγερση των δύο ημι-ανεξάρτητων κατοικιών δεν έχει ακόμα ξεκινήσει. Η ανάπτυξη έχει συνολική καλυμμένη επιφάνεια 1,878 τ.μ. σε εμβαδόν γης 3,430 τ.μ.. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή του €1,100,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Τεμάχιο γης στον Στρόβολο, Λευκωσία

Το εν λόγω τεμάχιο βρίσκεται σε προνομιακή περιοχή του Στροβόλου, σε μια από τις πιο κεντρικές αρτηρίες του, τη Λεωφόρο Τσερίου. Έχει συνολικό εμβαδόν γης 3,577 τ.μ. και συντελεστή δόμησης 60%. Η πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις, στο κέντρο της πρωτεύουσας αλλά και στον αυτοκινητόδρομο, είναι εύκολη και άμεση. Το ακίνητο είναι ιδανικό για την ανέγερση κατοικιών και πωλείται στην τιμή των €450,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ημιτελείς κατοικίες στη Γερμασόγεια, Λεμεσός

Το ακίνητο αφορά τρεις ημιτελείς κατοικίες στην περιοχή Γερμασόγειας με 70% μερίδιο. Οι κατοικίες είναι πανομοιότυπες και η κάθε μια διαθέτει εσωτερικό εμβαδόν 136 τ.μ.. Οι δύο εκ των τριών κατοικιών έχουν ιδιωτική πισίνα. Οι κατοικίες βρίσκονται πολύ κοντά σε όλες τις απαραίτητες ανέσεις και έχουν εύκολη πρόσβαση στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.  Η συνολική τιμή πώλησης των ακινήτων ανέρχεται στα €630,000 από €800,000 αρχική τιμή. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Ημιτελής κατοικία 3-υπνοδωματίων στα Λατσιά, Λευκωσία

Η διώροφη κατοικία έχει εμβαδόν 199 τ.μ., 92 τ.μ. καλυμμένες βεράντες και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης. Είναι κτισμένη σε συνολικό εμβαδόν γης 222 τ.μ., με ευρύχωρους χώρους, ανοικτής διαρρύθμισης, και 3 υπνοδωμάτια, με ενσωματωμένο μπάνιο σε ένα απ’ αυτά. Το ακίνητο πωλείται στην τιμή των €305,000. Για περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή/και αιτήσεις ενδιαφέροντος σχετικά με όλα τα GoResidential ακίνητα της Gordian, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα ΕΔΩ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕπιστρέφουν δυναμικά τα «Λεμέσια 2021»
Επόμενο άρθροTBWA\Entelia: 26 χρόνια επιτυχίας στην επικοινωνία – Συνέχεια με το Disruption Χ.