Εικοσιέξι χρόνια ανατρεπτικής δημιουργικότητας και «διασάλευσης» στο χώρο της επικοινωνίας! Με όραμα και πείσμα ενάντια στα στερεότυπα, τα μυαλά της TBWA\Entelia απαριθμούν -από το 1995 μέχρι και σήμερα- χιλιάδες στιγμές έμπνευσης και δημιουργίας. Πάθος τους; Το όραμα, οι ξεκάθαρες στρατηγικές και η καινοτομία. Εμμονή τους; Η επιτυχία.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που η TBWA\Entelia ανήκει σ’ ένα από τα μεγαλύτερα και πιο επιτυχημένα παγκοσμίως δίκτυα, την TBWA, με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες, 350 γραφεία και 15 χιλιάδες ανθρώπους με μια κοινή φιλοσοφία -το Disruption®, που ανατρέπει τη συμβατική αλήθεια και τον προκαθορισμένο τρόπο σκέψης, με δείκτη το όραμα για ένα μεγαλύτερο μερίδιο μέλλοντος!

Πρόκειται για μία ισχυρή φιλοσοφία, μεθοδολογία και πρακτική που εφαρμόζεται καθημερινά από την TBWA και δίνει απαντήσεις σε οποιαδήποτε πρόκληση ή ανάγκη μίας εταιρείας ή ενός brand. Με άλλα λόγια, το Disruption είναι η τέχνη του να υποβάλεις πιο εύστοχες ερωτήσεις, να προκαλείς τη συμβατική «σοφία» και να ανατρέπεις τις παγιωμένες αντιλήψεις και προκαταλήψεις, με σκοπό να αποκαλύψεις καινούργιες επιχειρηματικές δυνατότητες και ιδέες.

Αξιοποιώντας λοιπόν την πολύχρονη πείρα και γνώση στρατηγικής και επικοινωνιακής μεθοδολογίας της, η TBWA\Entelia προσφέρει σ’ ένα μεγάλο και σημαντικό πελατολόγιο χρήσιμα εργαλεία και συνεχείς αναλύσεις που αφορούν τις πιο σημαντικές τάσεις, τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε κοινωνικό και πολιτισμικό επίπεδο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Leader & Managing Director της TBWA\Entelia, Νεόφυτος Ταλιώτης: «Πρώτα και πάνω απ’ όλα ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας εμπιστεύονται  όλα αυτά τα χρόνια ανατρεπτικά. Τα 26α γενέθλια της Εταιρείας, μας βρίσκουν όλους ακόμα πιο δυνατούς και δημιουργικούς. Το πάθος μας για καινοτομία, δημιουργικότητα και Disruption αυξάνεται διαρκώς, χωρίς όρια και στερεότυπα. Το Μάιο συνάψαμε στρατηγική συνεργασία με το Cyprus Institute of MarketingThe Cyprus Business School, γεγονός που αντικατοπτρίζει τη θέση μας να προάγουμε τη μάθηση και να στηρίζουμε τις προσπάθειες νέων επαγγελματιών που επιθυμούν να εξελίσσονται και να γνωρίσουν τη μεθοδολογία του Disruption! Συνεχίζουμε δυναμικά και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που το παγκόσμιο δίκτυο της TBWA εισέρχεται σε μία νέα εποχή μέσω του Disruption X! Πρόκειται για ένα αναβαθμισμένο σύστημα που αποτελείται από ένα σύνολο εργαλείων και τεχνικών υψηλής ποιότητας και απόδοσης, και έχει ως στόχο την ακόμα πιο καινοτόμο στρατηγική ανάπτυξη των συνεργατών μας και των brands τους».

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροGordian: Οικιστικά ακίνητα για επενδυτές στον Τομέα Ανάπτυξης
Επόμενο άρθροΕπικίνδυνα καλλυντικά στην αγορά