H Κωτσόβολος γιορτάζει ένα χρόνο λειτουργίας της στην Κύπρο και σε περιμένει στα υπερσύγχρονα καταστήματά της σε Λευκωσία και Λεμεσό, όπως και στο ηλεκτρονικό της κατάστημα kotsovolos.cy με πολλές εκπλήξεις και φανταστικές προσφορές.

Το Σπίτι της Τεχνολογίας στην Κωτσόβολος γιορτάζει ένα χρόνο από τη μέρα που άνοιξε τις πόρτες του στην Κύπρο, προσκαλώντας μας να ανακαλύψουμε τη δύναμη της τεχνολογίας. Μέσα από μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, με αμέτρητα προϊόντα και έξυπνους τρόπους εξυπηρέτησης, το κοινό βρήκε χιλιάδες επιλογές σε προϊόντα, διαδραστικούς και πρωτοποριακούς τρόπους να τα δοκιμάσει, αλλά και ευέλικτες μεθόδους παραλαβής.

Τη χρονιά που πέρασε, η Κωτσόβολος ήρθε και στο δικό μας σπίτι, παραδίδοντας, αναβαθμίζοντας και επιδιορθώνοντας τις συσκευές μας, για να απολαμβάνουμε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας, που κάνουν τη Ζωή μας Καλύτερη.

Δείτε εδώ όλα όσα περάσαμε 1 χρόνο μαζί και έκαναν τη Ζωή μας Καλύτερη: https://we.tl/t-GNjW9QFIRb

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης του πρώτου χρόνου λειτουργίας των καταστημάτων της σε Λευκωσία και Λεμεσό, η Κωτσόβολος μας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα, συμμετέχοντας από 7 έως 23 Ιουλίου σε φανταστικές διαδραστικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα δύο καταστήματα και να επωφεληθούμε μοναδικών προσφορών. Επιπλέον, όσοι κάνουν στο διάστημα 7 έως 14 Ιουλίου τις αγορές τους με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, θα μπορούν να κερδίσουν τριπλάσιους βαθμούς ανταμοιβής.

Η εταιρεία, στις 12 Ιουλίου, πραγματοποίησε εορταστικές εκδηλώσεις, τόσο για τους ανθρώπους της, όσο και για τους συνεργάτες της, για να τους ευχαριστήσει και γιορτάσει μαζί τους, τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της στην κυπριακή αγορά.

Ένα χρόνο τώρα, ζούμε τις πιο μοναδικές εμπειρίες, μαζί!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη!

Κωτσόβολος. Ένας χρόνος Μαζί και συνεχίζουμε!

Δείτε στο φυλλάδιο προσφορών στο kotsovolos.cy όλες τις προσφορές και τις εορταστικές τιμές!


Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Currys plc)

Στην Κωτσόβολος πιστεύουμε στη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας και των 3.021 ανθρώπων μας. Εφαρμόζουμε πρώτα σε εμάς τους ίδιους τη φιλοσοφία μας, το να ενδυναμώνουμε δηλαδή τους ανθρώπους για μια καλύτερη ζωή. Επενδύουμε στο δίκτυο των 92 καταστημάτων μας σε Ελλάδα και Κύπρο, δημιουργώντας δύο σύγχρονα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μετρώντας πάνω από 53.000 ώρες εκπαίδευσης και 350 workshops το χρόνο. Φροντίζουμε να παρέχουμε διαρκώς ευκαιρίες εξέλιξης, δημιουργώντας νέες ομάδες και νέα projects για τους ανθρώπους μας. Στόχος μας να αναδεικνύεται και να ενισχύεται το ταλέντο και η ανάγκη όλων μας για δημιουργία. Η καινοτομία είναι το πάθος μας, σχεδιάζουμε το αύριο και, εδώ και 70 χρόνια, φέρνουμε πρώτοι τις τεχνολογικές εξελίξεις για μία καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η καθημερινή μας πρόκληση, να κάνουμε τη διαφορά, ώστε όλοι μας να είμαστε μέρος αυτής της εξέλιξης.

Σχετικά με την Currys

Η Currys plc είναι μία κορυφαία διεθνής omnichannel εταιρία προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας, με λειτουργία τόσο μέσω του διαδικτύου, όσο και μέσω των 829 καταστημάτων που διαθέτει, με 35.000 υπαλλήλους σε 7 χώρες. Η Currys είναι Νο1 στις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ιρλανδίας, των Σκανδιναβικών χωρών και της Ελλάδας. Με ευρεία γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης, διευκολύνει τους πελάτες της να ανακαλύπτουν, να επιλέγουν και να απολαμβάνουν τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας για τις ανάγκες τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής τους. Ο όμιλος Currys δραστηριοποιείται στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία με την επωνυμία Currys, στις Σκανδιναβικές χώρες με την επωνυμία Elkjøp και στην Ελλάδα με την επωνυμία Κωτσόβολος.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑνΑΔ: Ευκαιρίες κατάρτισης για 76.600 εργαζομένους και ανέργους, δαπάνη €23,5 εκ.
Επόμενο άρθροΙδΕΚ: €8.5 εκ. στη διάθεση νεοφυών και καινοτόμων επιχειρήσεων