Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και ήρθε επιτέλους η στιγμή για ευχάριστες…αλλαγές! Ο δύσκολος χειμώνας που περάσαμε και οι περιορισμοί στο σπίτι μας στέρησαν πολύτιμες στιγμές με τους φίλους, την οικογένεια, τους αγαπημένους μας… Αυτές οι στιγμές όμως δεν χάθηκαν, μας περιμένουν! Αυτό το καλοκαίρι τα χαμόγελα ξαναζωντανεύουν, γίνονται πιο λαμπερά και ετοιμάζονται για βουτιές! Η ανυπομονησία για ένα καλοκαίρι γεμάτο θετικές εμπειρίες, χαρά, ξεκούραση και φυσικά διακοπές έχει φτάσει στο πιο ψηλό της σημείο!

Στη Louis Hotels αυτό που μας χαρακτηρίζει και μας οδηγεί σε ότι κι αν κάνουμε είναι η ευχάριστη διάθεση. Η αμέριστη αγάπη και φιλοξενία που προσφέρουμε στους επισκέπτες μας συμπληρώνει το καλύτερο πακέτο διακοπών, με την προσωπική εξυπηρέτηση και τη φιλική προσέγγιση να βρίσκονται σε προτεραιότητα.

Στις μονάδες μας φροντίζουμε οι στιγμές να είναι γεμάτες από γεύσεις που θα μείνουν αξέχαστες σε όσους μας επιλέγουν! Στα θεματικά εστιατόρια των ξενοδοχείων μας, καθώς και στο Akakikο και στο Ελληνικό ετοιμάζουμε τα εκλεκτά πιάτα μας πάντα με τοπικά φρέσκα προϊόντα και τις παραδοσιακές συνταγές.

Τα ξενοδοχεία μας στην Κύπρο σε Πάφο, Πρωταρά, Λεμεσό, Πόλη Χρυσοχούς καθώς και στα ελληνικά νησιά – τη Μύκονο, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και την Κρήτη – σας περιμένουν γεμάτα με προσφορές! Για στιγμές ηρεμίας και διακριτική πολυτέλεια, επιλέξτε τις επαύλεις της Louis Hotels που προσφέρουν το πιο πλήρες πακέτο χαλάρωσης σε ιδιωτικό περιβάλλον. Βρείτε τις στο louisvillas.com!

Σε κάθε ξενοδοχείο θα βρείτε κάτι που μπορείτε να επωφεληθείτε: διαμονή δύο παιδιών δωρεάν, 10% επιπλέον έκπτωση με την δωρεάν εγγραφή σας στο πρόγραμμα My LH Points (με την πρώτη κιόλας κράτηση), δωρεάν διανυκτερεύσεις, χρήση υδροπάρκου, δωρεάν μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο για όσους επιλέξουν την Ελλάδα και πολλές άλλες προσφορές.

Ανακαλύψτε όλες τις προσφορές που ισχύουν για κάθε ξενοδοχείο και επωφεληθείτε κάνοντας απευθείας της κράτηση σας μέσω της www.louishotels.com ή κατεβάστε το #myhappyplace app και επιλέξτε τα ξενοδοχεία που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και αυτές των αγαπημένων σας προσώπων.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν, γεμάτο με εμπειρίες από τη Louis Hotels!

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα που πρωταγωνιστούν στη νοτιοανατολική Μεσόγειο. H Louis Hotels διαθέτει πάνω από 77 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΈτσι θα εκδώσετε το ψηφιακό πιστοποιητικό – Όλα τα βήματα
Επόμενο άρθροΔεν μπαίνει κανένας στην Κύπρο με Rapid Test