Η νέα άφιξη στο Στρόβολο, το Hogar – “σπίτι” στα ισπανικά – θα γίνει το δεύτερο σπίτι για τους λάτρεις του καφέ και όχι μόνο!

Πρόκειται και για το δεύτερο σπίτι του Λευτέρη Πετρούνια.

Το νέο «σπίτι» της πόλης είναι ένας μαγευτικός χώρος, διαμορφωμένος με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία, από το πρωί με brunch και καφέ, το μεσημέρι για lunch και το απόγευμα μέχρι και το βράδυ για aperitivo, cocktails και ποτά.

Το Hogar ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το πρωί και ο εντυπωσιακός του χώρος, με τη χαλαρή ατμόσφαιρα σε αγκαλιάζει έως αργά το βράδυ για να αποφορτιστείς από την πίεση της ημέρας ενώ μπορείς να παραγγείλεις τον καφέ και το φαγητό σου με delivery από τις 07:00 εώς τις 17:00.

Εκτός από το cozy περιβάλλον που σε κάνει να το επισκέπτεσαι ξανά και ξανά, το Hogar έχει τον τρόπο να σε κρατάει κοντά του και με τις όμορφες προτάσεις του, που καλύπτουν κάθε διάθεση και επιθυμία. Αν είσαι λάτρης του καλού καφέ, αγαπάς τα νόστιμα snacks και δε βλέπεις την ώρα να απολαύσεις ένα γευστικό ποτό μετά τη δουλειά, τότε σίγουρα βρήκες το νέο σου σπίτι.
Το όμορφο bar και η φιλική διάθεση της ομάδας σιγουρά θα σου φτιάξουν, εκτός από την ημέρα και ένα απολαυστικό cocktail.

*Extra tip για τους “work from everywhere”:

Με πολλές ήσυχες, φωτεινές γωνιές, το Hogar είναι η τέλεια λύση για να πάρεις το laptop σου και να μεταφέρεις το «γραφείο» στο νέο σου «σπίτι».

Coffee.Eat.Drink.Repeat

Διεύθυνση: 📍 Σταυρού 79, Στρόβολος
Delivery και Κρατήσεις: +357 22 31 2207/08

Facebook: Hogar Coffee
Instagram: 
@hogarcoffee

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθρο Έσοδα ρεκόρ €83 εκ. για την PwC Κύπρου –  Δυναμική ανάπτυξη παρά τις προκλήσεις
Επόμενο άρθροΘλίψη για τον 11χρονο Λάμπρο: «Αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό»