Αυξημένα επίπεδα ασφάλειας για τον οδηγό και τους επιβάτες

 

Το νέο Honda Jazz, διαθέσιμο αποκλειστικά σε υβριδική έκδοση, διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό του μία σειρά από εντυπωσιακά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού. Η ομπρέλα συστημάτων ονομάζεται Honda Sensing και χαρίζει στο Jazz αυξημένα επίπεδα ασφάλειας για τον οδηγό, τους επιβάτες αλλά και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Το σύστημα αποτροπής σύγκρουσης Collision Mitigation Braking, προσφέρει λειτουργία και κατά τη διάρκεια της νύκτας, αναγνωρίζοντας πεζούς και ποδηλάτες. Παράλληλα ενεργοποιεί τα φρένα στην περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα σύγκρουσης με όχημα που είναι αντίθετα διερχόμενο ή πλησιάζει κάθετα. Για πρώτη φορά στο Jazz είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις το Adaptive Cruise Control και το Lane Keep Assist ενώ στον εξοπλισμό της έκδοσης Executive περιλαμβάνεται το Blind Spot Information και το Cross Traffic Monitor. Άλλα συστήματα που περιλαμβάνονται στο Honda Sensing είναι το Intelligent Speed Limiter, τα Auto High-Beam Headlights και το Traffic Sign Recognition.

Εξάλλου, έμφαση έχει δοθεί από την Honda και στην παθητική ασφάλεια των επιβατών, με 10 αερόσακους. Η τελευταία προσθήκη είναι ο κεντρικός αερόσακος, ο οποίος προστατεύει τα κεφάλια των επιβατών από το να κτυπήσουν μεταξύ τους.

Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα μπορείτε να τα διαπιστώσετε οδηγώντας τα ολοκαίνουρια Honda Jazz και Honda Jazz Crosstar σε όλες τις εκθέσεις της Honda Cyprus σε όλες τις πόλεις. Κλείστε σήμερα Test Drive στo τηλέφωνo 22690200 ή συμπληρώνοντας την online φόρμα στο https://honda.com.cy/test-drive-2/.

Περισσότερες πληροφορίες: [email protected], https://honda.com.cy/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΧορηγία €400 για αγορά laptop – Ποιους μαθητές αφορά
Επόμενο άρθροΆντληση κεφαλαίων διεθνών επενδυτών εξετάζει ο Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων