Η Huawei Cyprus υποδέχεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Huawei Roadshow. Από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου, θα παρουσιαστούν οι καινοτομίες 5G της Huawei

 

Το Huawei 5G Roadshow 2022 έχει ξεκινήσει την Ευρωπαϊκή του περιοδεία και σύντομα θα βρίσκεται στην Κύπρο. Αυτή θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Huawei Cyprus θα έχει τη χαρά να υποδεχθεί το Roadshow, το οποίο θα φιλοξενηθεί και φέτος στο campus του Πανεπιστημίου Κύπρου. Από τις 5 έως τις 8 Δεκεμβρίου, μεταξύ 09:00 και 17:00, όσοι επισκεφθούν το Huawei 5G Roadshow 2022 θα γνωρίσουν από κοντά τις καινοτομίες της Huawei. Το κεντρικό θέμα του φετινού Roadshow είναι «5G Mobile Private Networks» και για ακόμα μία χρονιά την παράσταση κλέβει το demo truck της Huawei, το οποίο ενσωματώνει όλες τις τεχνολογίες που παρουσιάζονται.

Η εισαγωγή του 5G έχει φέρει μία νέα εποχή στις τηλεπικοινωνίες και η δυναμική των δικτύων πέμπτης γενιάς μπορεί να μεταμορφώσει πολλούς ακόμα κλάδους. Τα πλεονεκτήματα του 5G, όπως οι υψηλές ταχύτητες μετάδοσης, οι ταχύτατοι χρόνοι απόκρισης και η μεγάλη αξιοπιστία, μπορούν να αξιοποιηθούν από οργανισμούς που δραστηριοποιούνται σε διάφορους τομείς, με την εγκατάσταση ενός κινητού ιδιωτικού δικτύου 5G. Μέσα από την ανάπτυξη ενός 5G Mobile Private Network, ένας οργανισμός μπορεί να λειτουργήσει πιο αποδοτικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα 5G Mobile Private Networks εγκαθίστανται με ταχύτατους ρυθμούς στην Ευρώπη και μέσα στα επόμενα 5 χρόνια αναμένεται να γνωρίσουν τεράστια ανάπτυξη. Η Huawei συμμετέχει σε έναν μεγάλο αριθμό σχετικών projects και μέσα από το 5G Roadshow 2022 οι τεχνολογίες και οι λύσεις της εταιρείας παρουσιάζονται και στην Κύπρο. Οι επισκέπτες του 5G Roadshow 2022 θα μπορούν να δουν από κοντά πώς ένα 5G Mobile Private Network μετασχηματίζει τη λειτουργία των βιομηχανιών καθώς το demo truck της Huawei εξοπλίζεται με το δικό του κινητό ιδιωτικό δίκτυο 5G.

Στο χώρο της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν πραγματικά παραδείγματα από εφαρμογές 5G Mobile Private Networks σε διαφορετικούς κλάδους. Τα use cases μικρής κλίμακας που επιδεικνύονται ως μέρος του Huawei 5G Roadshow 2022 προέρχονται από τις βιομηχανίες παραγωγής, χημικών, ναυτιλιακών και τσιμεντοποιίας. Στους παραπάνω τομείς, τα κινητά ιδιωτικά δίκτυα 5G χρησιμοποιούνται για την πραγματοποίηση ποιοτικού ελέγχου με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης, τον απομακρυσμένο έλεγχο μηχανημάτων, την αυτοματοποίηση των logistics. Η επαυξημένη πραγματικότητα είναι μία ακόμα τεχνολογία που υιοθετείται με γρήγορους ρυθμούς. Συνδυάζοντας το Augmented Reality με ένα κινητό ιδιωτικό δίκτυο 5G, δίνεται η δυνατότητα για απρόσκοπτη συνεργασία από οπουδήποτε, εκμηδενίζοντας με αυτό τον τρόπο τις αποστάσεις εντός ενός οργανισμού.

Τα μοναδικά τεχνολογικά πλεονεκτήματα των κινητών ιδιωτικών δικτύων 5G θα έχουν καταλυτικό ρόλο στην ψηφιοποίηση των βιομηχανιών της Ευρώπης. Στόχος της Huawei, ενός εκ των κορυφαίων παρόχων Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνίας παγκοσμίως, είναι να συμβάλει στην επιτάχυνση της ψηφιοποίησης των ευρωπαϊκών βιομηχανιών μέσω της χρήσης δικτύων πέμπτης γενιάς. Το φετινό Huawei 5G Roadshow με θέμα «Mobile Private Network» έρχεται για να αναδείξει τη δύναμη του 5G στη βιομηχανία και στο Κυπριακό κοινό.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροSepaga: Η μικρή κυπριακή εταιρεία που εξελίχθηκε σε μεγάλο παίκτη των ηλεκτρονικών πληρωμών διεθνώς
Επόμενο άρθροΣτην Κύπρο η Clapperboard Studios για την κινηματογράφηση του Love Rat