Ξεκινάμε τη καινούργια χρονιά δυναμικά μαζί με όλους εσάς που μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε! Εμείς ως αντάλλαγμα σας προσφέρουμε στιγμές γεμάτες με άφθονο γέλιο και κριτζάρισμα επίσης! Το show “Άστα να Pun” βρίσκεται για δεύτερη συνεχόμενη season δίπλα σας λόγω της μεγάλης επιτυχίας που σημείωσε πέρυσι! Το “Asta να Pun” είναι μια παραγωγή της Black Lemon TV σε συνεργασία με τα Ξεροτήανα Πάφου αλλά και την στήριξη της Domino’s Pizza Cyprus και του Shishalove Cyprus. Όλα τα γυρίσματα έγιναν στο Santai Lounge στην Λευκωσία.

Αποδεδειγμένα το πιο πετυχημένο podcast της Κύπρου, Το ΙστοριΚών, το οποίο έχει ήδη  ξεπεράσει τις 400 χιλιάδες downloads και αναμένεται να φτάσει το μισό εκατομμύριο πριν το καλοκαίρι, επιστρέφει και φέτος με πιο ενδιαφέρον περιεχόμενο από ποτέ! Το οινοποιείο Ζαμπάρτας, μας φιλοξένησε για την πραγματοποίηση ενός εκπληκτικού live, ενώ για τον εορτασμό των 100 επεισοδίων μας υποδέχτηκε το resto-bar Moondogs και με τη στήριξη της μπύρας Λέων, παίξαμε το πιο fun pub quiz!

Κάποια από τα milestones μας για το 2023 ήταν:

  • Ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, η Cyta, o Φιλελεύθερος είναι μόνο κάποιες από τις εταιρείες που μας εμπιστεύτηκαν για τη παραγωγή των show τους και διάφορων podcasts.
  • Διοργάνωση του πρώτου Film Industry Party μαζί με το International Short Film Festival of Cyprus και το θέατρο Ριάλτο στα πλαίσια του Φεστιβάλ.
  • Έναρξη συνεργασίας με την Motion Comedy ως χορηγοί επικοινωνίας για όλες τις παραστάσεις των stand up comedy με γνωστούς comedians από Κύπρο και Ελλάδα.
  • Προώθηση και κινηματογράφηση του “Χαμπής 2023” με τον Χαμπή και του “Xmas Special” με τους Παύλο Παυλίδη, Ζαχαρία Ζαννέτου και Χαμπή Δαμιανού.
  • Κινηματογράφηση της πολύ επιτυχημένης θεατρικής συναυλίας “Χρώματα” των Σάββα Χρυσοστόμου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου και συνεργασία συμπαραγωγής της παγκύπριας περιοδείας της παράστασης.
  • Στα πλαίσια της προσφοράς σε πολιτιστικές παραγωγές, έγινε επέκταση της συνεργασίας με την Alpha Square για προώθηση και κινηματογράφηση των παραστάσεων και προστέθηκαν και τα θέατρα: Σατιρικό, ΕΘΑΛ, και Δέντρο.
  • Χορηγοί επικοινωνίας και δημιουργία περιεχομένου για τα φεστιβάλ Φέγγαρος, Larnaca Biennale, Up to Youth, Makers Fair, GeekMania, Juxtapose, Horeca και Κυριακίδης Mushroom Festival.
  • Το casting agency της Black Lemon εργοδότησε περισσότερα από 400 άτομα (επαγγελματίες και ερασιτέχνες) για συμμετοχή τους σε διεθνής κινηματογραφικές παραγωγές όπου τα γυρίσματα τους πραγματοποιήθηκαν στην Κύπρο.

Για την Black Lemon, το 2024 προβλέπεται ακόμη πιο υποσχόμενο με περισσότερες συνεργασίες, shows, podcasts, κινηματογραφικές παραγωγές αλλά και ένα ολοκαίνουργιο studio για να καλύπτει τις ανάγκες που συνεχώς αυξάνονται!

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔείτε τα πιο «ισχυρά» διαβατήρια του κόσμου
Επόμενο άρθροΗ καύση ξύλου προκαλεί ατμοσφαιρική ρύπανση σύμφωνα με έρευνα του ΙΚυ