Η Celestyal Cruises, μέλος του Ομίλου Louis και βραβευμένη ως η πρώτη επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διοργανώνει μοναδικές εν πλω συναυλίες στο Celestyal Olympia στο πλαίσιο του νέου δρομολογίου «Μυθικό Αρχιπέλαγος». Πέρα των ήδη ανακοινωμένων συναυλιών στις 3 και 10 Ιουλίου,  στην αναχώρηση της 17 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί live συναυλία από τον αγαπημένο ερμηνευτή Μιχάλη Χατζηγιάννη. Επιπλέον, στις 24 Ιουλίου και 31 Ιουλίου αντίστοιχα το γνωστό μουσικό συγκρότημα Onirama θα έχουν δύο live εμφανίσεις εν πλω.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιβάτες της τρίτης επιβίβασης του δρομολογίου «Μυθικό Αρχιπέλαγος» με αναχώρηση από το λιμάνι Λεμεσού στις 17 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγική μουσική βραδιά κάτω από τα «άστρα», με τη μελωδική φωνή του Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, με πωλήσεις δίσκων που ξεπερνούν τα 3 εκ. αντίτυπα. Έχει καθιερώσει το δικό του μουσικό ύφος μέσω της ερμηνείας του, αλλά και μέσω των συνθέσεών του. Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό (από Β. Αμερική μέχρι Ευρώπη και από Αυστραλία έως Νότια Αφρική).

Στη συνέχεια, οι επιβάτες  του δρομολογίου Μυθικό Αρχιπέλαγος και με αναχώρηση στις 24 και 31 Ιουλίου από τη Λεμεσό, θα «ταξιδέψουν» ονειρικά με το αγαπημένο μουσικό συγκρότημα ONIRAMA,  που θα τους ξεσηκώσει με τις γνωστές επιτυχίες του, το πάθος και την ενέργειά του. Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη θα μας χαρίσουν για ακόμα μια φορά δύο αξέχαστες εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια! Αυτό το Καλοκαίρι, μέσα από τη δυναμική #FlowerToThePeopleTour υπόσχονται να μας ξεσηκώσουν με το δυναμισμό τους, μετατρέποντας σε γιορτή την κάθε τους εμφάνιση!

Οι ONIRAMA πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους single “Καλοκαίρι” μαζί με τους Locomondo, όπου ενώνουν vibes, χρώματα και ρυθμό δημιουργώντας το απόλυτο soundtrack του καλοκαιριού και μας παρασύρουν σε ασταμάτητο χορό για άλλη μια φορά.

Το νέο δρομολόγιο «Μυθικό Αρχιπέλαγος» σας προσκαλεί σε ένα ανεπανάληπτο καλοκαιρινό ταξίδι χρωμάτων, γεύσεων και ήχων, ένα ταξίδι για όλες τις αισθήσεις απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα. 7 απολαυστικές μέρες με αναχώρηση από το λιμάνι της Λεμεσού, βόλτα στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης, ψώνια στην Αθήνα, τα καλύτερα ταβερνάκια στη Θεσσαλονίκη, ποτά και βόλτες στα Ματογιάννια της Μυκόνου, κοκτέιλ στη Σαντορίνη, ταξίδι στην ιστορία στη Ρόδο… συνδυάζοντας χαλάρωση και διασκέδαση.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα που προσφέρει η Celestyal Cruises, αποτελεί μία ιδιαίτερη πρόταση για τους επιβάτες της, και απευθύνεται σε όλους όσοι θέλουν να αποκτήσουν μία γνήσια εμπειρία ελληνικής διασκέδασης και εν πλω φιλοξενίας σε πολύ προσιτή και συμφέρουσα τιμή, ενώ τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν δωρεάν (χρεώνονται μόνο λιμενικοί φόροι και  τέλη).

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: https://celestyal.com/el/

 

Για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στην Λευκωσία της Κύπρου. Μετά από την παρακίνηση των γονέων του ξεκίνησε το Ωδείο σε μικρή ηλικία  κι αυτό υπήρξε η αφετηρία μιας μεγάλης καριέρας. Σήμερα, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της σύγχρονης μουσικής σκηνής καθιερώνοντας το δικό του μουσικό ύφος είτε μέσω της χαρακτηριστικής ερμηνείας του , είτε μέσω της σύνθεσης τραγουδιών ( για τον ίδιο και για άλλους). Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες, σε παραστάσεις αλλά και στο τραγούδι. Από το Άγγιγμα Ψυχής (1999 ) και το Παράξενη Γιορτή (2000 ) μέχρι  και την  περίφημη «Σαϊτιά» από την συνεργασία του με την Κα Λίνα Νικολακοπούλου  στο δίσκο «Έρωτας Αγκάθι» αλλά και  από τις πιο πρόσφατες επιτυχίες «Χορεύω»,  «Μην Αργείς» μέχρι και την ολοκαίνουρια δημιουργία από την συνεργασία με την αγαπημένη του Ελεάνα Βραχάλη «Κανένας μόνος» λειτούργησε και λειτουργεί πάντα μέσα στο πεδίο της μουσικής αναζήτησης. Έχει κερδίσει πλήθος μουσικών βραβείων ενώ οι πωλήσεις δίσκων του ξεπερνούν τα 3 εκ. αντίτυπα. Έχει δώσει εκατοντάδες συναυλίες στην Ελλάδα , στην Κύπρο και το εξωτερικό ( από Β. Αμερική μέχρι Ευρώπη και από Αυστραλία έως Νότια Αφρική). Παράλληλα έχει αναπτύξει σημαντικό κοινωνικό έργο τόσο ως πρέσβης της ΕΛΕΠΑΠ (παιδιά με πνευματική αναπηρία), όσο και για τα παιδιά που βρίσκονται κάτω από την ουσιαστική φροντίδα του Ιδρύματος ΕΛΠΙΔΑ. Φέτος, το καλοκαίρι του 2021, και ενώ βρίσκεται και πάλι σε μια ουσιαστική και δημιουργική περίοδο έχει τη χαρά και την τιμή να συνεργάζεται με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη χαρίζοντας στο κοινό τους ανά την Ελλάδα «Μια αγκαλιά τραγούδια» που είναι και ο τίτλος της περιοδείας τους.

Για τους ONIRAMA

Οι ONIRAMA σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 στη Θεσσαλονίκη. Αρχικά το όνομα του συγκροτήματος ήταν ‘MIXIN UP THE MEDICINE’. Ο ενθουσιασμός και τα δυναμικά lives που χαρακτηρίζουν μέχρι και σήμερα τα μέλη του συγκροτήματος, ήταν τα στοιχεία που κέρδισαν αμέσως το κοινό της Θεσσαλονίκης. Στα μέσα του 2003, το συγκρότημα αλλάζει την ονομασία του σε ONIRAMA, μια σύνθεση των λέξεων “ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ”. Μέσα στο 2008 κερδίζουν το βραβείο του Καλύτερου Συγκροτήματος της χρονιάς τόσο στα Mad Video Music Awards, όσο και στα βραβεία του περιοδικού Status. Τον Μάρτιο του 2009 οι ONIRAMA γίνονται Κήρυκες του Εθελοντισμού ‘ΑΘΗΝΑ 2011’, για τους Παγκόσμιους Αγώνες Special Olympics και γράφουν το επίσημο τραγούδι της Ελληνικής Αποστολής. Ως κήρυκες εθελοντισμού των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 συμμετέχουν στην Τελετή Λήξης της διοργάνωσης στο κατάμεστο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κοινού αλλά και αποθεωτικές κριτικές για τη μοναδική τους εμφάνιση. Ακόμη συμμετείχαν με μια μοναδική live εμφάνιση στο “Special Olympics Global Youth Rally” με χιλιάδες αθλητές και κοινό από όλο τον κόσμο να χορεύουν στους ρυθμούς τους. To καλοκαίρι του 2011 πραγματοποιούν το μεγαλύτερο summer tour της πορείας τους με ονομασία “ONIRAMA 10 ΧΡΟΝΙΑ LIVE” σε 35 πόλεις σταθμούς σε Ελλάδα και Κύπρο, με εντυπωσιακή επιτυχία.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε στη Λευκωσία το πρώτο Mi Store στην Κύπρο
Επόμενο άρθροΚομισιόν: Σημαντική μείωση των εκπομπών CO2 από νέα αυτοκίνητα