Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου Mi Store στην Κύπρο σε έναν ελκυστικό, εντυπωσιακό και σύγχρονο χώρο, που δημιούργησαν η Xiaomi  και η Info Quest Technologies, ο επίσημος αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα και την Κύπρο, στη Λεωφόρο Μακαρίου 3, στο Μέγαρο Μιτσή, στην καρδιά της Λευκωσίας

Τα εγκαίνια τέλεσε η Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κ. Νατάσα Πηλείδου, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύφθυνε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Προέδρος και Διευθύνων Συμβούλος της Info Quest Technologies, παρουσία εκλεκτών καλεσμένων: τους εκατοντάδες Mi Fans, διευθυντικά στελέχη της εταιρείας,  συνεργάτες από την επιχειρηματική αγορά της Κύπρου, την Πολιτική Αρχή του τόπου, καθώς και εκπροσώπους  των Κυπριακών ΜΜΕ.   

Οι παρευρισκόμενοι, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία Xiaomi, μέσα από ένα εντυπωσιακό opening event, την Πέμπτη, 24 Ιουνίου, από τις 18.00-21.00.

Καθώς το  νέο Mi Store συμμετέχει και στον εορτασμό της Xiaomi για την συμπλήρωση των 1.000 Mi Store παγκοσμιώς, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια εκδήλωση με πολλές εκπλήξεις, δώρα και αποκλειστικές προσφορές, μουσική από το band Παπιγιόν και με παρουσιαστή τον μοναδικό Τάσο Τρύφωνος.

Το νέο εντυπωσιακό κατάστημα Mi Store, διαθέτει τα κορυφαίας τεχνολογίας smartphones αλλά και μια ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας Xiaomi, που αποτελείται από έξυπνες συσκευές για το σπίτι, την άθληση και την ηλεκτροκίνηση.

Η διάθεση και η υποστήριξη των προϊόντων Xiaomi πραγματοποιείται  από την Info Quest Technologies, εξουσιοδοτημένο διανομέα της Xiaomi σε Ελλάδα και Κύπρο, που εγγυαται πάντα την  καλύτερη δυνατή εμπειρία των καταναλωτών.

Xiaomi. Innovation for everyone.

Facebook: mistorecyprus

Instagram: @mistorecyprus

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Emirates ενισχύει τις υπηρεσίες της το καλοκαίρι για κάλυψη της υψηλής ζήτησης
Επόμενο άρθροΗ Celestyal Cruises μας ταξιδεύει μουσικά στο ‘’Μυθικό Αρχιπέλαγος’’