Η Emirates βελτιώνει τις δραστηριότητές της και επεκτείνει τις υπηρεσίες σε ολόκληρο το δίκτυό της για να καλύψει την έντονη ζήτηση στα ταξίδια αναψυχής κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς ελαχιστοποιούνται οι περιορισμοί εισόδου σε διάφορες χώρες για τους ταξιδιώτες. Η αεροπορική εταιρεία ανέπτυξε σταδιακά και με ασφάλεια το δίκτυο δρομολογίων της, προωθώντας τη στρατηγική της για τη βελτιστοποίηση της παρουσίας της σε βασικές αγορές, για την εξυπηρέτηση ταξιδιών αναψυχής και την αυξανόμενη ζήτηση επαγγελματικών ταξιδιών, καθώς και για τους ταξιδιώτες που θέλουν να επισκεφθούν τους φίλους τους και την οικογένεια τους. Σήμερα, η Emirates εξυπηρετεί 115 παγκόσμιους προορισμούς, και μέχρι τα τέλη Ιουλίου, θα έχει ανακτήσει σχεδόν το 90% του δικτύου που κάλυπτε πριν από την πανδημία, λειτουργώντας 880 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 124 πόλεις.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της σε επτά πόλεις τον Ιούλιο συμπεριλαμβανομένων: Βενετία την 1η Ιουλίου, Πουκέτ, Νίκαια, Ορλάντο και Πόλη του Μεξικού στις 2 Ιουλίου, Λυών στις 9 Ιουλίου και τη Μάλτα στις 14 Ιουλίου. Η Emirates θα ξεκινήσει επίσης πτήσεις προς τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Φλόριντα και ένα από τα πιο δημοφιλή σημεία διακοπών στον κόσμο, το Μαϊάμι, από τις 22 Ιουλίου.

Ο Εξοχότατος Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Emirates δήλωσε: «Η Emirates δεσμεύεται να διατηρεί συνδεδεμένο το Ντουμπάι, τις επιχειρήσεις και τις κοινότητες σε όλο τον κόσμο και εργαζόμαστε σκληρά για την ανοικοδόμηση του δικτύου μας και την ασφαλή πρόσβαση σε περισσότερους προορισμούς σε συνεργασία με διάφορες αρχές και ενδιαφερόμενα μέρη. Μας ενθαρρύνουν οι τελευταίες εξελίξεις, καθώς πολλές χώρες έχουν αρχίσει να γυρίζουν σελίδα και να ανοίγουν ξανά για διεθνείς επισκέπτες, και παράλληλα βλέπουμε ισχυρά σημάδια ζήτησης σε χώρες που έχουν χαλαρώσει οι περιορισμοί. Η Emirates συνδυάζει ταχέως τις υπηρεσίες πτήσεων εντοπίζοντας ευκαιρίες για να αυξήσουμε το αποτύπωμά μας και παρέχοντας στους πελάτες περισσότερες ευκαιρίες να φτάσουν με ασφάλεια εκεί που θέλουν να πάνε αυτό το καλοκαίρι, προσφέροντας την καλύτερη εξυπηρέτηση στην κατηγορία, μεγαλύτερη άνεση και περισσότερες επιλογές.»

Περισσότερες πτήσεις σε κορυφαίους προορισμούς

Σε ολόκληρο το δίκτυό της, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τη χωρητικότητα και θα επεκτείνει τα χρονοδιαγράμματά της, εφαρμόζοντας πρόγραμμα συχνών πτήσεων για το καλοκαίρι, συνδέοντας περισσότερους πελάτες με δημοφιλείς προορισμούς και προσθέτοντας περισσότερες επιλογές και ευκολία καθώς σχεδιάζουν τις πολυαναμενόμενες διακοπές τους.

Η Emirates θα προσθέσει δρομολόγια σε 12 πόλεις σε όλη την Ευρώπη, την Αφρική και τη Βόρεια Αμερική καθώς περισσότεροι προορισμοί ανοίγουν ξανά για διεθνείς επισκέπτες και μπορούν να προσφέρουν ταξίδια χωρίς την επιβολή καραντίνας. Οι προορισμοί της Emirates με βελτιωμένα δρομολόγια για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο περιλαμβάνουν τις Γερμανικές πόλεις του Μονάχου, του Ντίσελντορφ και του Αμβούργου, τη Ζυρίχη, τη Βιέννη, την Πράγα, τη Μαδρίτη, τη Στοκχόλμη, τις Βρυξέλλες, τη Λισαβόνα, το Σικάγο και την Τύνιδα. Στην Ευρώπη, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί πτήσεις προς περισσότερες από 30 πόλεις σε 20 χώρες, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών προορισμών διακοπών όπως η Ελλάδα, η Ισπανία, η Ιταλία, η Γαλλία και η Μάλτα, στις οποίες δεν χρειάζεται επιβολή καραντίνας κατά την άφιξη.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, με την ταχεία διάθεση εμβολίων και την επανέναρξη των αεροπορικών ταξιδιών με εντατικό ρυθμό, η Emirates θα συνεχίσει να χτίζει την παρουσία της. Με την προσθήκη του Μαϊάμι στο δίκτυό της τον Ιούλιο, η Emirates θα εκτελεί πάνω από 70 εβδομαδιαίες πτήσεις προς τις ΗΠΑ, προσφέροντας πάνω από 26.000 θέσεις σε 12 πύλες, συμπεριλαμβανομένων των: Βοστώνη, Σικάγο, Νέα Υόρκη (JFK και Newark), Χιούστον, Ντάλας, Λος Άντζελες, Σαν Φρανσίσκο, Σιάτλ, Ουάσιγκτον και Ορλάντο. Η αεροπορική εταιρεία βελτιώνει επίσης τις υπερατλαντικές της δραστηριότητες Μιλάνο-Νέα Υόρκη και Αθήνα-Newark για να καλύψει μεγάλο όγκο επιβατών και υψηλή ζήτηση στις καμπίνες premium.

Ένα διευρυμένο καλοκαιρινό δίκτυο A380

Η Emirates θα ενισχύσει επίσης το δίκτυο A380 αυτό το καλοκαίρι, φέρνοντας την εμπειρία της σε 15 πόλεις με 129 εβδομαδιαίες πτήσεις. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η αεροπορική εταιρεία σχεδιάζει να ενεργοποιήσει πάνω από 30 Α380 της για να αυξήσει τον 151 ισχυρό στόλο της Boeing 777. Η εμπειρία της Emirates A380 εξακολουθεί να είναι περιζήτητη από τους πελάτες, με πολλούς να κάνουν κράτηση για το ταξίδι τους σε ένα αεροσκάφος Emirates A380 για τα προϊόντα, την ευρυχωρία, την ησυχία και τα απαράμιλλα επίπεδα άνεσης του.

Η Emirates θα αναπτύξει το A380 στις ακόλουθες πόλεις κατά τη θερινή περίοδο: Κάιρο, Τζέντα, Αμμάν, Γκουάνγκτζου, Λονδίνο Χίθροου, Μάντσεστερ, Φρανκφούρτη, Βιέννη, Παρίσι, Μόναχο, Μόσχα, Νέα Υόρκη JFK, Λος Άντζελες, Ουάσινγκτον και το Τορόντο. Η επιτάχυνση της ανάπτυξης του A380 καταδεικνύει τη σημασία του αεροσκάφους για τη στρατηγική ανάκαμψης και ανάπτυξης της Emirates. Το A380 διασφαλίζει την αποτελεσματική χρήση χωρητικότητας σε διαδρομές υψηλής ζήτησης και επιτρέπει στην Emirates να προσφέρει την περιζήτητη εμπειρία της A380 σε περισσότερους πελάτες, βοηθώντας την αεροπορική εταιρεία να διατηρήσει την ηγετική της θέση σε βασικές πόλεις του δικτύου της.

Οι πελάτες της Emirates μπορούν να είναι σίγουροι αυτό το καλοκαίρι ενώ ταξιδεύουν ότι η υγεία και η ασφάλειά τους εξακολουθεί να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα με τα πιο πρόσφατα μέτρα υγείας και ασφάλειας. Όταν πετούν εκτός του Ντουμπάι, οι πελάτες μπορούν να επωφεληθούν από την ανέπαφη τεχνολογία σχεδόν σε κάθε βήμα του ταξιδιού τους για ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Η αεροπορική εταιρεία θα ενισχύσει επίσης τις δυνατότητες ψηφιακής επαλήθευσης, παρέχοντας στους πελάτες της ακόμη περισσότερες ευκαιρίες να χρησιμοποιήσουν το IATA Travel Pass αυτό το καλοκαίρι και οι πελάτες που πετούν από το Ντουμπάι μπορούν επίσης να απολαύσουν μια ανέπαφη εμπειρία κατά την επαλήθευση των ιατρικών τους αρχείων που σχετίζονται με το Covid-19 ως μέρος της συνεργασίας της αεροπορικής εταιρείας με την Αρχή Υγείας του Ντουμπάι.

Η Emirates πρωτοστατεί στον κλάδο με κεντρικές λύσεις για τους πελάτες που κάνουν τον ταξιδιωτικό σχεδιασμό χωρίς άγχος με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας τους πιστούς πελάτες να διατηρήσουν την κατάσταση των μιλίων και της βαθμίδας τους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ 21χρονη Ελένη Χαρίτωνος τοποθετεί την Κύπρο ψηλά στο Χάρτη του Διαστήματος
Επόμενο άρθροΕγκαινιάστηκε στη Λευκωσία το πρώτο Mi Store στην Κύπρο