Η νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για τις τραπεζικές σας συναλλαγές

 

Μπορεί για τις περισσότερες τραπεζικές συναλλαγές, η εξυπηρέτηση πλέον να γίνεται άμεσα και γρήγορα online, όμως υπάρχουν ακόμα υπηρεσίες για τις οποίες χρειάζεται η προσωπική εξυπηρέτηση ή ακόμα και η αυτοπρόσωπη παρουσία των πελατών στο τραπεζικό υποκατάστημα.

Η Ελληνική Τράπεζα, πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά, δίνει τη δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού στους πελάτες της μέσα από την ιστοσελίδα της, με μια απλή και φιλική για τον χρήστη διαδικασία. Με την καινοτόμα υπηρεσία «Book a meeting», στην Ελληνική Τράπεζα δεν χρειάζεται να περιμένει ο πελάτης στην ουρά για να εξυπηρετηθεί. Αντίθετα, μπορεί, αμέσως και χωρίς καθυστερήσεις, να διεκπεραιώσει εξειδικευμένες υπηρεσίες, να λάβει πληροφορίες για τραπεζικά προϊόντα και να συνάψει δάνεια, έχοντας πρώτα κλείσει online το ραντεβού του με εκπρόσωπο του Ιδρύματος.

Τα ραντεβού με τους εκπροσώπους της Ελληνικής Τράπεζας καθορίζονται πολύ εύκολα, είτε διαδικτυακά είτε στο υποκατάστημα που βολεύει τον πελάτη και αφορούν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, όπως πιστωτικές διευκολύνσεις (στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή άλλο δάνειο, πιστωτική κάρτα), υπηρεσίες Wealth & Investment, άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, σύνδεση στο Online Banking, ασφαλιστικές ανάγκες και άλλες γενικές πληροφορίες

Πώς κλείνετε το ραντεβού

Ο κάθε ενήλικος πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας έχει πλέον τη δυνατότητα 24 ώρες το 24ωρο και επτά μέρες την εβδομάδα να προγραμματίσει το ραντεβού με τον καθ’ ύλην αρμόδιο λειτουργό της τράπεζας, μέσω της υπηρεσίας «Book a Meeting» στην ιστοσελίδα της τράπεζας, ανάλογα με τον τρόπο που τον εξυπηρετεί: Είτε με επίσκεψη σε κατάστημα της Ελληνικής Τράπεζας σε οποιαδήποτε επαρχία της χώρας είτε και ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να προσδιορίσει στην ειδική πλατφόρμα το αντικείμενο του ραντεβού και εν συνεχεία να επιλέξει την ημέρα και την ώρα της συνάντησης που τον εξυπηρετεί, καθώς και το υποκατάστημα, αναλόγως φυσικά και της διαθεσιμότητας που υπάρχει. Αμέσως μετά την συμπλήρωση των στοιχείων επικοινωνίας, ο πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας θα λάβει επιβεβαίωση του ραντεβού μέσω email, ενώ αντίστοιχη κράτηση θα γίνει και στο ημερολόγιο του τραπεζικού λειτουργού που θα χειριστεί την υπόθεση.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΙστορία, επιτυχημένη επιχειρηματικότητα και προοπτική από τις εταιρίες του Ομίλου Λανίτη
Επόμενο άρθροΚΝΕ: Πως διαμορφώνει το τοπίο στη ναυτιλία το 8ο πακέτο κυρώσεων κατά της Ρωσίας