Η Emirates ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει τρεις εβδομαδιαίες υπηρεσίες στη Μάλτα μέσω της Λάρνακας από τις 14 Ιουλίου 2021, επεκτείνοντας περαιτέρω το ευρωπαϊκό της δίκτυο σε 34 προορισμούς και προσφέροντας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο περισσότερες ταξιδιωτικές επιλογές και βελτιωμένη συνδεσιμότητα μέσω του Ντουμπάι.

Με ένα επιτυχημένο πρόγραμμα εμβολιασμού και μια συνολική μείωση των ημερήσιων περιστατικών COVID-19 στη χώρα, η Μάλτα υποδέχθηκε επίσημα τους τουρίστες των ΗΑΕ στα νησιά της Μάλτας την 1η Ιουνίου. Γνωστοί για τις όμορφες παραλίες και τους διάφορους αρχαιολογικούς χώρους, οι πελάτες που ταξιδεύουν από τα ΗΑΕ μπορούν τώρα να απολαύσουν ταξίδια χωρίς καραντίνα σε έναν από τους πιο συναρπαστικούς μεσογειακούς προορισμούς.

Οι πτήσεις προς / από τη Μάλτα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα μέσω της υπάρχουσας υπηρεσίας της Λάρνακας της αεροπορικής εταιρείας με τα δύο κατηγορίας Boeing 777-300ER, προσφέροντας 42 καθίσματα στη Διακεκριμένη και 386 εργονομικά σχεδιασμένα καθίσματα στην Οικονομική θέση.

Η πτήση EK 109 της Emirates αναχωρεί από το Ντουμπάι (DXB) κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 08:00, φτάνοντας στη Λάρνακα (LCA) στις 11:10. Η πτήση θα αναχωρήσει από τη Λάρνακα στις 12:20 ώρες, φτάνοντας στη Μάλτα (MLA) στις 14:05 ώρες. Η πτήση επιστροφής, EK 110 αναχωρεί από τη Μάλτα στις 15:35, φτάνοντας στη Λάρνακα στις 19:00. Η πτήση θα αναχωρήσει από τη Λάρνακα στις 20:10, φτάνοντας 01:05 φτάνοντας στο Ντουμπάι την επόμενη μέρα. Οι πελάτες της Emirates έχουν επίσης απρόσκοπτη πρόσβαση σε ευρωπαϊκές πόλεις μέσω της συμφωνίας κοινού κωδικού της αεροπορικής εταιρείας με την Air Malta.

Καθώς περισσότεροι διεθνείς προορισμοί αρχίζουν να χαλαρώνουν τους περιορισμούς εισόδου τους, η Emirates θα επεκτείνει τις υπηρεσίες της για να παρέχει περισσότερες επιλογές και ευκολία σε πελάτες που μπορούν τώρα να προγραμματίσουν ταξίδια σε περισσότερες από 30 πόλεις σε 20 χώρες στο δίκτυο της Emirates που έχουν ανοίξει τις πόρτες τους για τουρισμό και επιχειρήσεις. χωρίς καραντίνα. Η Emirates θα εκτελεί πλέον 280 εβδομαδιαίες πτήσεις τον Ιούλιο από το Ντουμπάι προς πόλεις στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλα δημοφιλή μέρη, για ταξιδιώτες που θέλουν να ξεκινήσουν τις πολυαναμενόμενες περιπέτειες και εμπειρίες τους αυτό το καλοκαίρι χωρίς την ταλαιπωρία, κόστος ή άγχος της καραντίνας.

Από τις 2 Ιουνίου 2021, οι πελάτες της Emirates που ταξιδεύουν στη Μάλτα, οι οποίοι είναι 5 ετών και άνω, πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης COVID-19 για μια δοκιμή που πραγματοποιήθηκε εντός 72 ωρών από την άφιξη στη Μάλτα. Οι επιβάτες πρέπει επίσης να παρουσιάσουν ένα συμπληρωμένο έντυπο εντοπισμού επιβατών (PLF) και ένα αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής PCR COVID-19 κατά το check-in για να γίνουν δεκτά για ταξίδια στη Μάλτα. Πλήρως εμβολιασμένοι υπήκοοι της Μάλτας ή κάτοχοι άδειας διαμονής στη Μάλτα μπορούν να παρουσιάσουν πιστοποιητικό εμβολιασμού από τη Μάλτα αντί για αρνητικό πιστοποιητικό δοκιμής PCR COVID-19 όταν επιστρέφουν στη Μάλτα. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις απαιτήσεις εισόδου στη Μάλτα, οι πελάτες μπορούν να ελέγξουν τη σελίδα ταξιδιωτικών απαιτήσεων στο emirates.com.

Η Emirates παραμένει επικεντρωμένη στη λήψη διαφόρων μέτρων για να διευκολύνει τα ταξίδια και υπήρξε ηγέτης στην εισαγωγή πρωτοβουλιών σε συνεργασία με υγειονομικές αρχές και οργανισμούς για την προστασία της υγείας των πελατών και για τη διασφάλιση της ασφάλειάς τους. Η Emirates εισήγαγε μέτρα στο έδαφος σε όλα τα σημεία επαφής και στο αεροσκάφος για να παρέχει στους επιβάτες της τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής σε κάθε βήμα του ταξιδιού. Η αεροπορική εταιρεία εισήγαγε επίσης πρόσφατα ανέπαφη τεχνολογία για να διευκολύνει το ταξίδι των πελατών μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι.

Γνωρίζοντας την ασφάλεια και την ευημερία τους, οι πελάτες σε όλες τις κατηγορίες μπορούν να απολαύσουν περισσότερα από 4.500 κανάλια ψυχαγωγίας στον ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας, καθώς και γκουρμέ γεύματα εμπνευσμένα από την περιοχή.

Η Emirates συνεχίζει να ηγείται της βιομηχανίας με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που καλύπτουν τις ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια μιας δυναμικής περιόδου. Πρόσφατα, η αεροπορική εταιρεία προχώρησε περαιτέρω στις πρωτοβουλίες εξυπηρέτησης πελατών με ακόμη πιο γενναιόδωρες και ευέλικτες πολιτικές κρατήσεων, επέκταση της ασφαλιστικής κάλυψης πολλαπλών κινδύνων και βοηθώντας τους πιστούς πελάτες να διατηρήσουν την κατάσταση των μιλίων και της βαθμίδας τους.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Cyta έκλεισε τα 60 και συνεχίζει με κερδοφορία στο ψηφιακό μέλλον
Επόμενο άρθροΕΑΣ: Η πανδημία έριξε τα έσοδα από το στοίχημα