Η Hublot παρουσιάζει το περιορισμένης έκδοσης Hublot Big Bang Unico Red Carbon Alex Ovechkin, φτιαγμένο προς τιμή του Ρώσου σούπερσταρ του χόκεϊ επί πάγου, του σπουδαιότερου παίκτη χόκεϊ της γενιάς του

 

Η Hublot και ο Φίλος της Μάρκας Alexander Ovechkin, ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το Hublot Big Bang Unico Red Carbon Alex Ovechkin, ένα ρολόι περιορισμένης έκδοσης προς τιμή του ‘Θρυλικού Οκτώ’, όπως είναι γνωστός ο Ρώσος σούπερσταρ του χόκεϊ επί πάγου.

Το νέο ρολόι έχει πανάλαφρη κάσα από ανθρακονήματα, διανθισμένη με έντονα κόκκινα στοιχεία, και κόκκινο velcro λουρί. Τα κόκκινα στοιχεία αποτελούνται από μικροσκοπικές γυάλινες ίνες, κατασκευασμένα με την τεχνική «Μη Υφαντού Υφάσματος» (NWF), που χρησιμοποιείται για να ενισχύσει το συνθετικό υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένη η κάσα. Κατά την ετοιμασία του συνθετικού υλικού, το μη υφαντό ύφασμα και τα ανθρακονήματα ενώνονται με σκουρόχρωμη καφέ κόλλα. Αυτός ο υψηλής τεχνολογίας και απόδοσης συνδυασμός υλικών, αντικατοπτρίζει αφενός τον εξοπλισμό του Alexander στο χόκεϊ, αφετέρου τη δική του αντοχή και μεγάλη διάρκεια. Ο 35χρονος ‘Ovi’, όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του, επιλέγηκε το 2004.

Δεν χωράει παρερμηνεία: ο Ovi είναι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες χόκεϊ επί πάγου όλων των εποχών. Στις 22 Φεβρουαρίου, 2020, σε έναν αγώνα εναντίον των New Jersey Devils στο Nιούαρκ, ο αρχηγός της ομάδας χόκεϊ επί πάγου Washington Capitals, Alexander Ovechkin, σκόραρε το 700ό γκολ της καριέρας του. Στην ιστορία του αμερικανικού πρωταθλήματος χόκεϊ επί πάγου (NHL), μόνο επτά παίκτες στο παρελθόν έχουν καταφέρει κάτι ανάλογο, και αυτό τον φέρνει ξεκάθαρα στην κορυφή των εν ενεργεία παικτών του πρωταθλήματος. Κανένας άλλος παίκτης στο πρωτάθλημα δεν πλησιάζει καν στις επιδόσεις του στο πρωτάθλημα. Έγκριτοι σχολιαστές υποστηρίζουν ότι ίσως χρειαστούν δεκαετίες για να φτάσει άλλος παίκτης στο ορόσημο των 700 γκολ καριέρας.

Αυτή η απίστευτη στιγμή επαναβεβαίωσε τη θέση του Alexander ως ένας από τους καλύτερους όλων των εποχών, αλλά και ως παγκόσμιο αθλητικό φαινόμενο. Γνωστός και ως ‘Το Θρυλικό Οκτώ’ λόγω του αριθμού στη φανέλα του, ο 35χρονος Ρώσος διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα παλμαρέ στην ιστορία του NHL. Το 2018 οδήγησε τους Capitals στο να κερδίσουν για πρώτη φορά το Stanley Cup.

«To να δουλέψω με την αγαπημένη μου μάρκα ρολογιού και να σχεδιάσω ένα ρολόι που θα φέρει το όνομά μου, είναι τεράστια τιμή. Όταν η Hublot ρώτησε ποιο μοντέλο θα έπρεπε να δουλέψουμε μαζί, χωρίς αμφιβολία έπρεπε να είναι το Big Bang Unico. Λατρεύω αυτό το ρολόι. Είναι τολμηρό, τεχνικό, καινοτόμο, δυνατό, και ταιριάζει τέλεια στον καρπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιράζομαι την ιστορία αυτού του ρολογιού με τους φίλους του χόκεϊ και της Hublot σε όλο τον κόσμο».

Alexander Ovechkin

Αρχηγός της ομάδας χόκεϊ επί πάγου Washington Capitals και Φίλος της Μάρκας Hublot

Τα κόκκινα στοιχεία δένουν με τη Ρωσική σημαία, καθώς και με το χρώμα της φανέλας που φοράει ως αρχηγός των Washington Capitals. Το ρολόι δουλεύει με τον χρονογράφο UNICO της Hublot και την τροχαλία στην πλευρά του καντράν. Η έκδοση αριθμεί μόλις 100 ρολόγια.

«Ο Ovi είναι ένας θρύλος του χόκεϊ επί πάγου και με μεγάλο ενθουσιασμό τον καλωσορίσαμε ως Φίλο της Μάρκας Hublot το 2018. Λατρεύουμε να δουλεύουμε με τον Ovi! Είναι νικητής, στον πάγο αλλά και έξω από αυτόν. Ήταν μεγάλη η ευχαρίστησή μας στο να δημιουργήσουμε αυτό το ρολόι μαζί του. Τα ανθρακονήματα, το κόκκινο, ο μηχανισμός UNICO κατασκευής Hublot, η συνένωση των υλικών – είναι η τέλεια έκφραση τολμηρής φιλοσοφίας ωρολογοποιίας που εκφράζει την Hublot, αλλά και της συνεργασίας μας. Σε ευχαριστούμε Ovi!»

Ricardo Guadalupe

HUBLOT CEO

To Ηublot Big Bang Unico Red Carbon Alex Ovechkin διαθέτει μερικές ακόμα εξειδικευμένες λεπτομέρειες. Αναφερόμενο στον αριθμό της φανέλας του, ένα λογότυπο με το «Θρυλικό Οκτώ» βρίσκεται στις 8 η ώρα στο καντράν. Επίσης, η υπογραφή του Ovi υπάρχει στον κρύσταλλο από ζαφείρι που αποτελεί την πίσω πλευρά της κάσας. Τέλος, ακόμα μια ιδιαίτερη λεπτομέρεια είναι η άκρη του δείκτη, που φέρει το κόκκινο, το μπλε και το λευκό: μια αναφορά στη Ρωσική σημαία, καθώς και στα χρώματα των Washington Capitals.

Χάρη στο «με ένα κλικ» σύστημα τοποθέτησης, που επιτρέπει στο λουρί να αντικαθίσταται εύκολα και γρήγορα, το ρολόι θα περιλαμβάνει ένα δεύτερο λουρί από μαύρο καουτσούκ. Και το κερασάκι στην τούρτα: θα υπάρχει και ένας περιορισμένης έκδοσης δίσκος με την υπογραφή του Ovi, ως ενθύμιο για τους φίλους του αθλήματος.

Για πληροφορίες: VE Very Exclusive – Τηλ: 22897361

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕπενδύσεις $1 δις από Κομισιόν και Μπιλ Γκέιτς
Επόμενο άρθροLeptos: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή του Limassol Blu Marine