Το βράδυ της 23ης Μαΐου ήταν μια μεγάλη αλλά και σημαντική νύχτα το Leptos group. 300 τόνοι οπλισμένου χάλυβα, 1.500 κυβικά μέτρα σκυροδέματος υψηλής αντοχής και 12 ώρες χύτευσης, από το πλήρωμα κατασκευής 60 ανδρών που εργάστηκε μέρα και νύχτα στη «Νέα Ριβιέρα της Ευρώπης».

Το 25% των δομικών πλαισίων έχει ήδη ολοκληρωθεί.

Τα ορόσημα κατασκευής που έχουν ολοκληρωθεί, περιλαμβάνουν μέχρι στιγμής τη συσσώρευση της κύριας δομής, τη στερέωση για εκσκαφή, την σχεδίαση και την στεγανοποίηση των υπογείων.

Ο Όμιλος Leptos πρόκειται να αυξήσει την παρουσία του στη Λεμεσό τα επόμενα χρόνια. Αυτή η περιοχή μετατρέπεται ταχύτατα σε έναν ακμάζοντα κεντρικό κόμβο με πληθώρα υπηρεσιών και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στο κατώφλι του.

Η κατασκευή του Limassol Blu Marine του Ομίλου Leptos, θα συμβάλει σημαντικά στην κυπριακή οικονομία μέσω της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας τόσο στον τομέα των κατασκευών όσο και στον τομέα των υπηρεσιών. To Limassol Blu Marine έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές και μεγάλο αριθμό αγοραστών πολυτελών διαμερισμάτων καθώς στοχεύει να αναδείξει την περιοχή ως προνομιακή τοποθεσία για νέες κυπριακές και ξένες εταιρείες που ασχολούνται με την καινοτομία, την τεχνολογία, τη χρηματοδότηση κλπ.

Το Limassol Blu Marine είναι μια ανάπτυξη διεθνών προτύπων πολλαπλών χρήσεων, που βρίσκεται στη δυτική ακτή και στην καρδιά της Λεμεσού, σε μια περιοχή που γνώρισε ραγδαία ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με την ανάπτυξη επενδύσεων μεγάλης κλίμακας. Ένα ακμάζον επιχειρηματικό κέντρο, και εν μέσω μιας μεγάλης αστικής αναγέννησης που έχει προγραμματιστεί από το Δήμο Λεμεσού, το Limassol Blu Marine βρίσκεται μπροστά από την Ακταία Οδό, μια περιοχή που περιλαμβάνει τη Μαρίνα Λεμεσού, το My Mall, το Dubai World Cruise Terminal, ένα διεθνές γήπεδο γκολφ και την κατασκευή του μεγαλύτερου ολοκληρωμένου θέρετρου καζίνο στην Ευρώπη.

Το Limassol Blu Marine παρουσιάζει έναν μοναδικό προορισμό για κάθε ανάγκη. Η ανάπτυξη αποτελείται από ειδικά σχεδιασμένα γραφεία, πολυτελείς κατοικίες, εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης, καθώς και απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Ο Όμιλος Leptos είναι ο ηγέτης στον τομέα των ακινήτων και των κατασκευών για περισσότερα από 60 χρόνια. Ο Όμιλος διατηρεί μια διεθνή παρουσία και ένα εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε περισσότερες από 75 χώρες, δημιουργώντας έργα εξαιρετικής αισθητικής και κατασκευής, προσφέροντας ασύγκριτα πρότυπα ποιότητας ζωής και εργασίας.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΗ Hublot και το “Θρυλικό Οκτώ”
Επόμενο άρθροΝέα δυναμική συνεργασία του Johnnie Walker με τον σεφ Σταύρο Γεωργίου