Το ξενοδοχείο The Royal Apollonia φιλοξένησε ξανά συγκέντρωση του Συνδέσμου

Βρισκόμενη διαχρονικά στο πλευρό των παιδιών με καρκίνο και συναφείς παθήσεις, η Louis Hotels, για τρίτη φορά φέτος, φιλοξένησε συγκέντρωση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» στο ξενοδοχείο της The Royal Apollonia στη Λεμεσό. Στη συγκέντρωση, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου, παρευρέθηκαν παιδιά που μάχονται τον καρκίνο μαζί με τους γονείς τους, καθώς επίσης χορηγοί και υποστηρικτές του Συνδέσμου, οι οποίοι παρέδωσαν επιταγές στις οικογένειες.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Γιώργος Πενηνταέξ, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και τους ενημέρωσε για την πολύπλευρη δράση που ανέπτυξε τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος, καθώς επίσης και για τις μορφές στήριξης που παρέχει τόσο στα παιδιά όσο και στις οικογένειές τους. Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο Σύνδεσμος, τονίζοντας τη σημασία της συνεισφοράς διάφορων χορηγών αλλά και εθελοντών. Μεταξύ άλλων ευχαρίστησε και τη Louis Hotels για τη διαχρονική της στήριξη στο έργο του Συνδέσμου αλλά και το ξενοδοχείο The Royal Apollonia για την αμέριστη φιλοξενία του: «…Η πολύτιμη στήριξή σας αφενός δίνει δύναμη στα παιδιά και τους νέους που νοσούν από διάφορες μορφές καρκίνου και αφετέρου αποτελεί κινητήριο δύναμη για τους εθελοντές μας στη μάχη κατά του παιδικού καρκίνου», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενη στη φιλοξενία του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», η κα Πόπη Τάντα, Chief Commercial Officer της Louis Hotels ανέφερε: «Ως μέρος του πολύπλευρου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Louis Hotels, η δράση αυτή στοχεύει στην έμπρακτη στήριξη του έργου του Συνδέσμου, ώστε να συνεχίσει να χαρίζει χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους με καρκίνο και συναφείς παθήσεις. Η προσφορά προς τον συνάνθρωπο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κουλτούρας και των αξιών που διέπουν τη Louis Hotels. Συγχαίρουμε λοιπόν και τασσόμαστε στο πλευρό συνδέσμων όπως το «Ένα Όνειρο Μια Ευχή», οι οποίοι με τη δράση τους παρέχουν ανακούφιση σε συνανθρώπους μας που βιώνουν δύσκολες καταστάσεις».

Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

Παγκύπριος Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο μια Ευχή» ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 1997 και οι βασικοί άξονες δραστηριοτήτων του είναι η εκπλήρωση ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, η οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και η παροχή ψυχολογικής υποστήριξης τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον. Τα έσοδα του Συνδέσμου προέρχονται από εισφορές των μελών, εκτιμητών και χορηγών και από διάφορες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που οργανώνει συχνά ο Σύνδεσμος πάνω σε εθελοντική βάση.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕνίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού με υπερσύγχρονα συστήματα
Επόμενο άρθροΗ Ελληνική Τράπεζα επενδύει στο κεφάλαιο ESG