Tιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

 

Η Louis Hotels τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα με θέμα «Τουριστική ανάπτυξη χωρίς αποκλεισμούς» υπενθυμίζει τον καταλυτικό ρόλο που έχει ο τομέας του τουρισμού στην κοινωνική ένταξη.

Δύο περίπου χρόνια μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, ο τουρισμός συνεχίζει να βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες που επέφερε ο COVID-19 στα ταξίδια. Λειτουργώντας σε αυτό το απρόβλεπτο περιβάλλον, η Louis Hotels αναζητεί πάντοτε τρόπους βελτίωσης της υφιστάμενης λειτουργίας της, διατηρώντας αναλλοίωτη την απαράμιλλης ποιότητας εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει.

Το φετινό θέμα της Παγκόσμιας Ημέρας τονίζει την ανάγκη για την πολιτεία και τις επιχειρήσεις να δουν πίσω από τις στατιστικές: ότι πίσω από κάθε αριθμό, βρίσκεται ένας άνθρωπος, μια οικογένεια, μια περιοχή. Για τη Louis Hotels, αυτό συνεπάγεται με ενίσχυση της τοπικής απασχόλησης, προστασία του περιβάλλοντος, διατήρηση και ανάδειξη των παραδόσεων, των εθίμων και του πολιτισμού των περιοχών που λειτουργούν οι μονάδες της σε Κύπρο και Ελλάδα.

Με βάση το μητρώο του απασχολούμενου προσωπικού της Louis Hotels, ποσοστό περισσότερο από το 70% είναι μόνιμοι κάτοικοι της Κύπρου ή της Ελλάδας και εργάζονται σε ξενοδοχεία της περιοχής τους. Στηρίζοντας με πολλαπλούς τρόπους την τοπική οικονομία, η Louis Ηotels αποδεικνύει την αφοσίωσή της στους τοπικούς προμηθευτές, εξασφαλίζοντας τοπικά προϊόντα και υπηρεσίες σε ποσοστό που ξεπερνά το 93%.

Αναφερόμενη στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού, η Chief Commercial Οfficer της Louis Hotels, κα. Πόπη Τάντα τόνισε: «Ο τουρισμός αποτελεί την κινητήρια δύναμη για την οικονομική, βιώσιμη και χωρίς αποκλεισμούς ανάπτυξη της χώρας μας. Υιοθετώντας ουσιαστικές δράσεις, θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη του τουρισμού χωρίς αποκλεισμούς, πάντοτε με σεβασμό στην εργασία και τους εργαζομένους, το περιβάλλον και την τοπική κοινωνία. Εμπιστευόμαστε τους ανθρώπους των περιοχών που λειτουργούμε, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν και το αποδεικνύουμε εκφράζοντας διαχρονικά την προτίμησή μας».

Βαδίζοντας στις αξίες που αναπτύχθηκαν και ωρίμασαν στα 78 χρόνια που δραστηριοποιείται στον τομέα, η Louis Hotels τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού συνεχίζοντας να προσφέρει αγνή τοπική φιλοξενία με κύριους εκφραστές τους ανθρώπους του τόπου μας, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 78 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 25 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕνισχύεται η συνεργασία μεταξύ ΣΕΛΚ και Υπουργείου Εσωτερικών
Επόμενο άρθροΠέραν του μισού €0.5 δις κατέβαλε η ΚΕΔΙΠΕΣ προς το κράτος