Η πολυβραβευμένη μπύρα ΝΗΣΟΣ γεννήθηκε στη Τήνο, αρμενίζει στο Αιγαίο και τώρα έπιασε λιμάνι στην ΚΕΟ. Η αγαπημένη μπύρα των Κυκλάδων είναι πλέον μέλος της γκάμας προϊόντων της ΚΕΟ εμπλουτίζοντας ακόμα πιο πολύ, τη σειρά μπυρών της εταιρείας.

Η ΝΗΣΟΣ (https://nissos.beer) δημιουργήθηκε το 2012 από τον Αλέξανδρο Κουρή και τη Μάγια Τσόκλη. Παρ’ όλο το μικρό της μέγεθος έγινε γρήγορα γνωστή, επηρέασε καθοριστικά την αγορά της Ελληνικής μπύρας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μπύρα της κατηγορίας της στην Ελλάδα. Οι δημιουργοί της οραματίστηκαν και έφτιαξαν μια κορυφαίας ποιότητας και γεύσης νησιώτικη μπύρα που αντανακλά τον ελληνικό τρόπο ζωής. Η ΝΗΣΟΣ είναι μια περήφανη πρέσβειρα του πνεύματος, της ομορφιάς των Κυκλάδων και των Ελληνικών νησιών. Οι μπύρες ΝΗΣΟΣ έχουν κερδίσει 23 διεθνείς βραβεύσεις για τη γευστική τους υπεροχή στους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς γευσιγνωσίας μπύρας European Beer Star, European Beer Challenge, International Beer Challenge, World Beer Awards και Brussels Beer Challenge.

Η σειρά ΝΗΣΟΣ που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά στην Κύπρο η εταιρεία ΚΕΟ περιλαμβάνει 4 τύπους μπύρας:

  • ΝΗΣΟΣ Greek Island Pilsner, μια πολυβραβευμένη μπύρα Pilsner σε φιάλη 330ml.
  • ΝΗΣΟΣ AllDay Lager, πιστοποιημένη βιολογική μπύρα χωρίς γλουτένη, σε φιάλη 330ml.
  • ΝΗΣΟΣ Pure Lager, μια χρυσαφένια, αρωματική και γευστική μπύρα, σε κουτί 330ml.
  • ΝΗΣΟΣ 7 Μποφόρ, η μαύρη μπύρα ΝΗΣΟΣ από εκλεκτές καβουρδισμένες και καραμελωμένες βύνες, με έντονα αρώματα και 7% αλκοόλ, σε φιάλη 330ml.

H νέα αυτή εμπορική συμφωνία είναι ακόμα ένα βήμα στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης της γκάμας των προϊόντων της εταιρείας ΚΕΟ, με στόχο τη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης σειράς ποιοτικών επιλογών για τον Κύπριο καταναλωτή.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέα ανοιξιάτικη συλλογή ΟΡΙ Spring 2023 “Me, Myself and OPI”
Επόμενο άρθροΣτην εταιρεία ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ τα αμερικανικά επαγγελματικά μηχανήματα Hunter