Καλωσορίσατε σε ένα σύμπαν χρωμάτων αυτοέκφρασης, με τη συλλογή Me, Myself and OPI για την άνοιξη του 2023. Με μια παλέτα που αποτίει φόρο τιμής στο μετασύμπαν (metaverse), όπου το χρώμα δεν γνωρίζει όρια.

Αυτή η συλλογή από 12 φωτεινές και παστέλ αποχρώσεις σε τρεις διαφορετικές συνθέσεις είναι αφιερωμένη στο χρώμα των νυχιών ως μέσο για την ανάδειξη της ατομικότητας με εξωστρέφεια.

Η συνιδρύτρια και πρέσβειρα της OPI, Suzi Weiss-Fischmann, μας παρουσιάζει την ιδέα και την ιστορία πίσω από την νέα συλλογή χρωμάτων, «Με τη σειρά Me, Myself and OPI προσκαλούμε τους καταναλωτές να έρθουν μαζί μας στο μετασύμπαν – ή όπως λέμε εμείς, το σύμπαν των χρωμάτων – όπου μπορούμε να είμαστε όποιοι θέλουμε – το μοναδικό όριο είναι η φαντασία σας».

Τα 12 ψηφιακά εμπνευσμένα χρώματα, σε διασκεδαστικές και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις, έχουν ονομαστεί:

Pink in Bio

Switch to Portrait Mode

Blinded by the Ring Light

Silicon Valley Girl

Clear your Cash

NFTease me

I Meta my Soulmate

Data Peach

Spring Break the Internet

Left your Texts on Red

Incognito Mode

I Sold my Crypto

Η OPI, ως παγκόσμιος ηγέτης στην επαγγελματική περιποίηση νυχιών, δεσμεύεται να παρέχει πάντα προϊόντα ποιότητας με έμφαση στην ασφάλεια και την καινοτομία του κλάδου σε κάθε πελάτη που εμπιστεύεται τα προϊόντα της.

Τα προϊόντα ΟΡΙ είναι γνωστά για την εξαιρετική φόρμουλα, τα μοντέρνα χρώματα και τα εμβληματικά τους ονόματα, τα βερνίκια νυχιών υψηλής χρωματισμού της OPI είναι εξαιρετικά πλούσια, μακράς διαρκείας και ανθεκτικά στο θρυμματισμό, προσφέροντας προσιτή πολυτέλεια στους καταναλωτές.

Η συλλογή διατίθεται και στα 3 συστήματα, επαγγελματικό σύστημα Gel Color, Infinite Shine  μακράς διάρκειας και έντονη λάμψη όσο ενός μανικιούρ gel & Nail Lacquer με υψηλή χρωματική υφή για ομοιόμορφο εφαρμογή.

Μπορείτε να βρείτε την συλλογή στα καταστήματα Beauty Line, ERA, σε επιλεγμένα φαρμακεία και ινστιτούτα αισθητικής.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος A.J. VOUROS LTD.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροRoyal Apollonia: Επέστρεψε ανανεωμένο και έκλεψε τις εντυπώσεις
Επόμενο άρθροΗ πολυβραβευμένη μπύρα ΝΗΣΟΣ στην ΚΕΟ