Το Royal Apollonia, το πολυτελές ξενοδοχείο πέντε αστέρων που βρίσκεται στην καρδιά της τουριστικής Λεμεσού, επέστρεψε ανανεωμένο κερδίζοντας τις εντυπώσεις με ένα αέρα υπεροχής και αίγλης.

Η πρόσφατη ανακαίνιση καθιστά το ξενοδοχείο σύμβολο κομψότητας για την πόλη, ενώ η προνομιακή του θέση πάνω στη θάλασσα το αναδεικνύει ως μια από τις κορυφαίες επιλογές τόσο για τουρίστες όσο και για ντόπιους που αναζητούν ξεχωριστές στιγμές χαλάρωσης και πολυτέλειας.

Το Royal Apollonia, μέλος της Elegant συλλογής των Louis Hotels, μεταμορφώθηκε ολιστικά, αποκτώντας νέα προσωπικότητα. Σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους όπως το λόμπι, το μπαρ, το εστιατόριο ασιατικής κουζίνας Akakiko και το κεντρικό εστιατόριο κυριαρχεί η φινέτσα, όπου με τις ιδιαίτερες φωτεινές πινελιές και τη νέα αισθητική αντικατοπτρίζεται η προσήλωση της Louis Hotels στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλής ποιότητας.

Με το rebranding το Royal Apollonia εισήγαγε μια νέα εμπορική ταυτότητα, η οποία ορίζει τη σύγχρονη κατεύθυνση και το νέο όραμα του ξενοδοχείου. Η νέα ταυτότητα είναι ένα κράμα αισθητικής, κληρονομιάς αλλά και καινοτομίας, σκιαγραφώντας μια μοναδική και αξιομνημόνευτη εικόνα που κάνει το Royal Apollonia να ξεχωρίζει εμφατικά σε σχέση με άλλα ξενοδοχεία πέντε αστέρων.

Το Royal Apollonia διαθέτει 204 δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση, τη χαλάρωση και την πολυτέλεια.

Την πρόσφατη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων χώρων συμπληρώνει η ανανεωμένη εμφάνιση και αισθητική του ξενοδοχείου, καθώς και μια σειρά αναβαθμισμένων ανέσεων και υπηρεσιών. Το λουσμένο από φυσικό φως  Luna lounge του ξενοδοχείου αποτελεί ιδανικό σταθμό για ένα χαλαρωτικό ποτό ή ένα γρήγορο γεύμα, ενώ το Indigo swimup bar που βρίσκεται στο μέσο της εξωτικής πισίνας του ξενοδοχείου, είναι το κατάλληλο μέρος για να απολαύσει ο επισκέπτης τον ήλιο και ένα δροσιστικό κοκτέιλ.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εξαιρετικές επιλογές εστίασης, οι οποίες συνθέτουν μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία για τον επισκέπτη. Οι λάτρεις της ελληνικής κουζίνας μπορούν να απολαύσουν τις υπέροχες γεύσεις παραδοσιακών μεσογειακών πιάτων στο εστιατόριο Alati Greek Flavours. Οι λάτρεις της ασιατικής κουζίνας έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία γευστικότατων και εντυπωσιακών πιάτων στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο Akakiko, βιώνοντας μια αλλιώτικη εμπειρία στον μοντέρνο χώρο του εστιατορίου διανθισμένο με ασιατικές πινελιές. Στο εστιατόριο Aura dining οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά πλούσια μπουφέ με πληθώρα διεθνών γεύσεων. Όλοι οι χώροι του Royal Apollonia προσφέρουν πανοραμική θέα στη θάλασσα, συνθέτοντας ένα ιδιαίτερα χαλαρωτικό περιβάλλον.

Με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, την άψογη εξυπηρέτηση και τις κορυφαίες ανέσεις, το ανακαινισμένο Royal Apollonia επανέρχεται δυναμικά υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία και ανάγεται ως ο απόλυτος προορισμός για τους ταξιδιώτες που αναζητούν μια αυθεντική εμπειρία διακοπών.


Louis Hotels: Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 26 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα ελληνικά νησιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέος γενικός διευθυντής για το Public Κύπρου
Επόμενο άρθροΝέα ανοιξιάτικη συλλογή ΟΡΙ Spring 2023 “Me, Myself and OPI”