Ένα ακόμα σημείο εξυπηρέτησης Primetel, ειδικά σχεδιασμένογια να προσφέρει στους επισκέπτες του την απαραίτητη υποστήριξη σε θέματα τεχνολογίας, κινητής τηλεφωνίας και υπηρεσιών

 

Το νέο κατάστημα άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στην οδό Ηλία Παπακυριάκου 26 στην Έγκωμη. Εκεί οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα πλάνα, τις προσφορές και τις υπηρεσίες της Primetel και να δοκιμάσουν νέες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας.

Η εξειδικευμένη ομάδα της Primetel είναι στη διάθεση των πελατών για να τους καθοδηγήσει και να λύσει κάθε πιθανή απορία τους ώστε να κάνουν τη σωστή επιλογή σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Ο σύγχρονος σχεδιασμός ακολουθεί τη νέα εταιρική εικόνα της Primetel και αποτυπώνει τη στρατηγική δέσμευση για παροχή κορυφαίας εμπειρίας και εξυπηρέτησης για όλους, σύμφωνα πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας και ασφάλειας.

Η Primetel συνεχίζει να διευρύνει το δίκτυο καταστημάτων της με στόχο την καλύτερη επικοινωνία με τους πελάτες και τον αποτελεσματικότερο συνδυασμό φυσικής και ψηφιακής παροχής υπηρεσιών σε όλη τη χώρα. Προσφέρει στους συνδρομητές της μια γκάμα επιλογών ώστε να επικοινωνούν στο χρόνο και με τον τρόπο που επιλέγουν: καταστήματα, τηλεφωνική υποστήριξη στο 133, με SMS στο 8585, Online μέσω live chat στην Ιστοσελίδα της Primetel,  Facebook Messenger, WhatsApp, Viber αλλά και με ραντεβού για συνάντηση με εκπρόσωπο της εταιρίας σε Zoom.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕγχειρίδιο υλοποίησης του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας   
Επόμενο άρθροTo 90% των ποδοσφαιρόφιλων κρίνει αναγκαία την παρουσία του στο γήπεδο