Με την προσθήκη του νέου δρομολογίου, η εταιρεία επιβεβαιώνει το ισχυρό ενδιαφέρον της για την Κύπρο, την οποία στρατηγικά έχει αναδείξει σε βάση δυναμικής ανάπτυξης.

 

Η SKY express υποδέχεται τη θερινή περίοδο εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Ηράκλειο. Οι πτήσεις που ξεκινούν στις 16 Μαίου, είναι ήδη διαθέσιμες για κρατήσεις και θα πραγματοποιούνται τρεις φορές την εβδομάδα με τα νέας γενιάς Airbus A320neo.

Το πτητικό έργο της SKY express με βάση τη Λάρνακα αναβαθμίζεται και διαμορφώνεται πλέον ως εξής:

  • τρεις καθημερινές πτήσεις όλο το χρόνο από/προς Αθήνα
  • τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα όλο το χρόνο από/προς Θεσσαλονίκη
  • τρεις πτήσεις την εβδομάδα από/προς Ηράκλειο
  • προγραμματισμός πρωινής διασύνδεσης Λάρνακας-Αθήνας ώστε να διευκολύνεται η μετεπιβίβαση προς ευρωπαϊκούς προορισμούς του δικτύου της SKYexpress, χωρίς μεγάλη αναμονή στην Αθήνα ή την ανάγκη διανυκτέρευσης.
  • διασύνδεση και με άλλες χώρες μέσω των interlineσυνεργασιών με τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες.

Το νέο δρομολόγιο συμπίπτει με τη συμπλήρωση τριών ετών αδιάλειπτης δραστηριοποίησης της SKY express στην Κύπρο. Εντάσσεται δε στο πλαίσιο της δέσμευσής της για διαρκή ενίσχυση της διασυνδεσιμότητας και κατ΄επέκταση της οικονομικής και τουριστικής ανάπτυξης του νησιού.

Η μοναδική διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για την αριστεία και καινοτομία της, έχει πετύχει σε μικρό χρονικό διάστημα σημαντικά οφέλη για το επιβατικό κοινό της Κύπρου. Με την παρουσία της, φέρνει περισσότερες επιλογές με νέες συνδέσεις, περισσότερα δρομολόγια, καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στον υγιή ανταγωνισμό και τη μείωση των ναύλων.

Ταυτόχρονα, η SKY express ανταποκρινόμενη στην ανάγκη του επιβατικού κοινού της ενίσχυσε τους τύπους ναύλων της (SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy) με την προσθήκη της BLISS, της Business Class της εταιρείας. Η “BLISS” επαναπροσδιορίζει την ταξιδιωτική εμπειρία του επιβάτη προσφέροντας: προτεραιότητα και άνεση σε κάθε στάδιο του ταξιδιού, πρόσβαση στα VIP lounges (η SKY express είναι η μοναδική ελληνική αεροπορική που διαθέτει VIP lounges σε τρεις προορισμούς: Ηράκλειο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη όλο το χρόνο), επιπλέον αποσκευές και υψηλής διατροφικής αξίας γεύματα. Επιπλέον, η Business Class της εταιρείας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα το  περιβάλλον και πρακτικές για ένα βιώσιμο μέλλον.

Με την επιλογή της Κύπρου ως του πρώτου διεθνούς προορισμού της, η SKY express απέδειξε την αποφασιστικότητά της να επενδύσει μακροπρόθεσμα στις προοπτικές του νησιού. Αυτό συμβολίζει και η πρόσφατη ονοματοδοσία του πρώτου Airbus Α321neo με το όνομα «ΚΥΠΡΟΣ» παρουσία του εξοχοτάτου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκου Χριστοδουλίδη.

Όπως τονίζει ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της SKY express, Γεράσιμος Σκαλτσάς «Διανύουμε πλέον το τρίτο έτος παρουσίας στην Κύπρο και η επιλογή μας δικαιώνεται καθημερινά. Σήμερα, η σχέση μας δυναμώνει ακόμα περισσότερο καθώς συνδέουμε δύο προορισμούς υψηλού συμβολισμού και ουσίας για την SKY express: την Κύπρο απ’ όπου ξεκίνησε το ταξίδι μας προς τους προορισμούς του εξωτερικού και το Ηράκλειο που ταυτίζεται με τις ρίζες μας. Είναι στρατηγική μας απόφαση να επενδύουμε στο νησί, να συμβάλουμε στην αύξηση της συνδεσιμότητάς του και να διευρύνουμε τις επιλογές των κατοίκων και επισκεπτών του. Ήρθαμε στην Κύπρο για να μείνουμε και να ταξιδεύουμε μαζί!».

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτην Κύπρο τη Δευτέρα η πρόεδρος του ΕΚ Ρομπέρτα Μέτσολα
Επόμενο άρθροΜε μια προεδρική δέσμευση ολοκληρώθηκε η εκστρατεία ενημέρωσης για την ενδομητρίωση