H Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Ρομπέρτα Μέτσολα θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο στις 1-2 Απριλίου.

Στις 7.50μμ της 1ης Απριλίου, η κα Μέτσολα θα αφιχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα έχουν κατ’ ιδίαν συνάντηση.

Την Τρίτη 2 Απριλίου, στις 9.50πμ, η κα Μέτσολα θα μεταβεί στο Σπίτι της Ευρώπης, όπου θα έχει διάλογο με ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους εκπροσώπους οργανώσεων νεολαίας από την κοινωνία των πολιτών με θέμα τις ευρωεκλογές.

Στις 10.25πμ, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου θα μεταβεί στη Βουλή των Αντιπροσώπων όπου θα έχει συνάντηση με την Προέδρο της Βουλής.

Μετά την συνάντηση, στις 10.50πμ, η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και η Πρόεδρος της Βουλής θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

Στις 11.00πμ, η κα Μέτσολα θα αναχωρήσει από τη Βουλή με προορισμό το λιμάνι της Λάρνακας και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης όπου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης θα ενημερώσει την κα Μέτσολα για την πρωτοβουλία “ΑΜΑΛΘΕΙΑ”.

Στις 12.10μμ η Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα προβούν σε δηλώσεις στα ΜΜΕ.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο νέο κόλπο των κλεφτών – Έτσι κλέβουν αυτοκίνητα μέσα σε 1 λεπτό
Επόμενο άρθροΗ SKY express συνδέει απευθείας τη Λάρνακα με το Ηράκλειο