Έτυχε θερμής υποδοχής από το αμερικανικό κοινό και την Ελληνική κοινότητα

 

Τις πόρτες του άνοιξε και επίσημα το τρίτο κατάστημα «The French Workshop» του Ομίλου Ζορπάς στη Νέα Υόρκη, υποσχόμενο να ταξιδέψει το κοινό σε μία γαστρονομική πανδαισία.

Το νέο «The French Workshop», που αποτελεί ακόμη μία συνεργασία του Ομίλου Ζορπάς με την οικογένεια Παντελάτου, βρίσκεται στην οδό South Oyster Bay στην ανερχόμενη περιοχή Plainview της κοσμοπολίτικης πόλης, προτείνοντας μία διαφοροποιημένη προσέγγιση εστίασης, με κορυφαίες γευστικές προτάσεις αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής που έχουν ως βάση τους αυθεντικές γαλλικές συνταγές.

Μεγαλύτερο σε έκταση από τα άλλα δύο καταστήματα της αλυσίδας, το καινούριο «The French Workshop» παραμένει πιστό στην πετυχημένη συνταγή και τις αξίες του Ομίλου Ζορπάς, προσφέροντας άρτια εξυπηρέτηση στο κοινό.

Η γαλλική φινέτσα, το ξύλο, το γυαλί και το μάρμαρο προσδίδουν μία νότα ζεστασιάς στον χώρο, στοιχεία που σε συνδυασμό με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων, έχουν ήδη κερδίσει την αγάπη των Νεοϋορκέζων. Από τα προϊόντα που προσφέρονται, ξεχωρίζουν τα γλυκά, τα φρεσκοφουρνιστά ψωμιά και αλμυρά που αναδεικνύουν την κυπριακή παράδοση καθώς και ο φρεσκοαλεσμένος καφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρώτο «The French Workshop» λειτούργησε το 2015 στην αναβαθμισμένη περιοχή Queens της Νέας Υόρκης, ενώ το δεύτερο εγκαινιάστηκε το 2018 και βρίσκεται στην περιοχή του Garden City. Μετρώντας πλέον 6 χρόνια παρουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, η αλυσίδα έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του αμερικανικού κοινού αλλά και της Ελληνικής κοινότητας, οι οποίοι αγκάλιασαν το όλο εγχείρημα από την πρώτη κιόλας μέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτη Λισαβώνα ο Υφ. Ναυτιλίας για την υπουργική συνάντηση κρατών μελών της Ε.Ε
Επόμενο άρθροΑυτές είναι οι χώρες που μπορούμε να ταξιδέψουμε αυτή τη στιγμή