Η Cyprus Airways, η Κυπριακή εταιρεία με την επωνυμία του εθνικού αερομεταφορέα,  συνεχίζει να αυξάνει τα δρομολόγια της για το καλοκαίρι. Με την ένταξη της νέας απευθείας πτήσης μεταξύ Λάρνακας και Μάλτας, ενισχύει τη διασύνδεση της Μεσογείου.

Η πρώτη πτήση από Λάρνακα προς Μάλτα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιουνίου 2021. Το πτητικό πρόγραμμα θα συνεχιστεί μέχρι τον Οκτώβρη με δύο πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη και Κυριακή, προς το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μάλτα.

Αναμένεται ότι η Cyprus Airways θα ανακοινώσει σύντομα και νέα δρομολόγια.

Η Cyprus Airways θα δίνει επίσης τη δυνατότητα στους επισκέπτες που πετούν από τη Μάλτα προς Λάρνακα να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε οποιοδήποτε προορισμό του διεθνούς δικτύου της, όπως, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Σκιάθο, Πρέβεζα, Ρώμη, Βερόνα, Πράγα, Μόσχα, Αγία Πετρούπολη, Κίεβο, Οδησσός, Τελ Αβίβ και Βηρυτό.  Με την ένταξη της Μάλτας στο πρόγραμμα της, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις σε 14 διεθνείς προορισμούς.

Η Μάλτα, όπως και η Κύπρος, απολαμβάνει ένα ζεστό, μεσογειακό κλίμα και είναι ιδανική για ταξίδια μικρής διάρκειας. Η πρωτεύουσα της Μάλτας είναι η πόλη της Βαλέτας του 16ου αιώνα, η οποία ήταν πρόσφατα  και Πολιτιστική Πόλη της Ευρώπης. Έχοντας επανειλημμένα ψηφιστεί ως μια από τις καλύτερες τοποθεσίες καταδύσεων στον κόσμο, η Μάλτα φιλοξενεί εκατοντάδες υφάλους, σπήλαια και αρχαία ναυάγια.

Το αρχιπέλαγος της Μάλτας βρίσκεται περίπου τρεις ώρες πτήσης από τη Λάρνακα. Αποτελείται από τρία νησιά: τη Μάλτα, το Γκόζο (Gozo) και το Κομίνο (Comino), από τα οποία η Μάλτα είναι το μεγαλύτερο νησί. Με υπέροχο ηλιόλουστο καιρό, ελκυστικές παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή και 7.000 χρόνια συναρπαστικής ιστορίας, υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να δείτε και να κάνετε.

Πρωτοπόρος στην κυπριακή ταξιδιωτική αγορά, η Cyprus Airways έχει ένα εντυπωσιακό ρεκόρ ασφάλειας και ενημερώνεται συνεχώς για την πανδημία. Η εταιρεία υποστηρίζει τη διεθνή προσπάθεια για ευκολότερα και ασφαλή ταξίδια, καθώς επίσης και πρωτοβουλίες όπως το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό που θα επιτρέπει στους πολίτες της ΕΕ που έχουν εμβολιαστεί, έχουν αρνητικό  covid τεστ ή έχουν αναρρώσει από το Covid-19 να ταξιδεύουν πιο ελεύθερα εντός της ΕΕ.

Η Cyprus Airways βραβεύθηκε για τις προσπάθειές της να εμπλουτίσει τον τοπικό τουρισμό κατά τα τελευταία Κυπριακά Τουριστικά Βραβεία. Επιπλέον, η Cyprus Airways ανακοίνωσε μηδενικό τέλος για αλλαγή πτήσης στα εισιτήρια κατηγορίας basic.

Ο CΟO της Cyprus Airways, Γιώργος Μαυρόκωστας, δήλωσε: «Τις τελευταίες ημέρες, έχουμε δει ενθαρρυντικά σημάδια με σταθερές κρατήσεις και θετική ανταπόκριση στην έναρξη διάθεσης εισιτηρίων του καλοκαιριού μας πτητικού προγράμματος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέσαμε τη μεσογειακή γειτονική Μάλτα, στο πρόγραμμα πτήσεων μας για εξορμήσεις μικρής διάρκειας. Η στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου μας που συμπεριλαμβάνει τη Μάλτα, μας επιτρέπει να καλωσορίσουμε ένα προορισμό που θέλουν να επισκεφθούν οι Κύπριοι πελάτες μας και ταυτόχρονα να συνεισφέρουμε στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Κύπρο.»

Για κρατήσεις και πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyprusairways.com

 

Cyprus Airways

Η Cyprus Airways, με βάση τη Λάρνακα,  πραγματοποιεί πτήσεις προς Ευρώπη και Μέση Ανατολή. Όλες οι πτήσεις της εταιρίας  πραγματοποιούνται  με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.

Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας cyprusairways.com ή τις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροmedone.com.cy, το μεγαλύτερο οnline φαρμακείο της Κύπρου
Επόμενο άρθροΆνοιξε η μακρύτερη κρεμαστή πεζογέφυρα στον κόσμο – ΒΙΝΤΕΟ