Με την υπηρεσία «Book a Meeting» οι πελάτες μπορούν εύκολα να προγραμματίσουν συνάντηση για συγκεκριμένες υπηρεσίες

 

Τη δυνατότητα διευθέτησης ραντεβού για συναντήσεις πελατών με λειτουργούς της, με σκοπό τη διεκπεραίωση συγκεκριμένων υπηρεσιών, παρέχει μέσω της ιστοσελίδας της η Ελληνική Τράπεζα.

Η υπηρεσία «Book a Meeting» της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία προσφέρεται από τις 6 Μαΐου, επιτρέπει στους πελάτες της Τράπεζας να προγραμματίσουν συνάντηση, είτε με φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημα, είτε ψηφιακά μέσω του Microsoft Teams, κλείνοντας απευθείας το ραντεβού από την ιστοσελίδα της Τράπεζας στον σύνδεσμο https://hbcy.me/bookameeting για τη δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση.

Τα ραντεβού που διευθετούνται μέσω διαδικτύου καλύπτουν συγκεκριμένες υπηρεσίες όπως πιστωτικές διευκολύνσεις (στεγαστικό δάνειο, δάνειο αυτοκινήτου ή άλλο δάνειο, πιστωτική κάρτα), άνοιγμα λογαριασμού, επικαιροποίηση στοιχείων, σύνδεση στο online banking, ασφάλεια, γενικές πληροφορίες, Wealth & Investment services, Channels & Digital Products.

Η όλη διαδικασία είναι απλή και φιλική προς τους χρήστες. Αφού προσδιορίσουν τον τύπο και τον λόγο για τον οποίο επιθυμούν ραντεβού, οι πελάτες της Τράπεζας καλούνται να επιλέξουν το κατάστημα της προτίμησής τους σε οποιαδήποτε επαρχία, όπως και την ημέρα και την ώρα της συνάντησης, αναλόγως και της διαθεσιμότητας. Στη συνέχεια, ο πελάτης θα κληθεί να συμπληρώσει τα στοιχεία επικοινωνίας του και ακολούθως να επιβεβαιώσει την κράτησή του. Μια αυτόματη επιβεβαίωση της κράτησης θα σταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχει καταχωρίσει ο πελάτης, ενώ παράλληλα θα γίνει κράτηση του ραντεβού αυτόματα στο ημερολόγιο του πελάτη, καθώς επίσης και του αρμόδιου λειτουργού.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜεταμορφώστε τα μαλλιά σας με τη ΝΕΑ σειρά Syoss Moisture
Επόμενο άρθροΠιστοποίηση Great Place to Work® για την ΟΠΑΠ Κύπρου