Ενυδάτωση σε βάθος και 48ωρη προστασία από την ξηρότητα

 

Η καθημερινότητά μας τρέχει με ταχύτατους ρυθμούς. Πολλοί παράγοντες, όπως το στρες, το άγχος, οι ρύποι του περιβάλλοντος κα, ταλαιπωρούν τα μαλλιά και μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα, αφυδάτωση και απώλεια της φυσικής τους λάμψης. Το Syoss, για πάνω από 10 χρόνια, με τις επαγγελματικής απόδοσης φόρμουλές του, φροντίζει και περιποιείται τα μαλλιά, για τέλειο αποτέλεσμα κάθε μέρα.

Αποστολή του Syoss είναι να σας προσφέρει την επαγγελματική περιποίηση που σας αξίζει, χαρίζοντας σας ακόμα πιο εξιδεικευμένη και αποτελεσματική φροντίδα. Συνώνυμο με φόρμουλες επαγγελματικής ποιότητας συνδυάζει φυσικά συστατικά, εμπνευσμένα από την Ασία, με Amino complex, ένα μείγμα αμινοξέα που αποτελούν τα δομικά συστατικά της τρίχας βοηθώντας τα μαλλιά να διατηρούνται κάθε μέρα δυνατά, με υγιή όψη. Έτσι και η φόρμουλα του NEOY Syoss Moisture, με Kaede tree water & Amino Complex, είναι ιδανική για την περιποίηση των ξηρών και αδύναμων μαλλιών, καθώς προσφέρει 48ωρη προστασία από την ξηρότητα, θρέφει τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, τα ενυδατώνει και χαρίζει λάμψη και υπέροχη αίσθηση απαλότητας. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν, κρέμα μαλλιών και μια μοναδική μάσκα ενυδάτωσης με δύο τρόπους χρήσης, ώστε να προσφέρει το αποτέλεσμα που πραγματικά τα μαλλιά έχουν ανάγκη.

Η ομορφιά των μαλλιών μας είναι προσωπική μας υπόθεση και η Νέα σειρά περιποίησης μαλλιών Syoss Moisture είναι η επιλογή που απογειώνει το look, ενώ παράλληλα φροντίζει για την υγεία και τη λάμψη τους!

Η σειρά Syoss Moisture:

  • Syoss Moisture Hydrating Jelly (Treatment for dry hair)
  • Syoss Moisture Shampoo
  • Syoss Moisture Conditioner

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκό Πανεπιστήμιο: Νέες θέσεις για Διδακτορικές Σπουδές στη Φυσικοθεραπεία
Επόμενο άρθροΚλείστε ραντεβού στην Ελληνική Τράπεζα μέσω διαδικτύου