Τα Living showrooms, με είδη σπιτιού σε Λευκωσία και Λεμεσό, γιόρτασαν με επιτυχία το λανσάρισμα της νέας καλοκαιρινής συλλογής με ένα δροσερό και καλοκαιρινό πάρτι στις 19 Ιουνίου στο showroom Λευκωσίας. Πλήθος εκλεκτών καλεσμένων παρευρέθηκαν στο ξεχωριστό αυτό Summer Event του Living, ανάμεσά τους αρκετοί επώνυμοι influencers, όπου απόλαυσαν ένα χαλαρό καλοκαιρινό απόγευμα με δροσερά cocktails, λαχταριστά τσιμπήματα και ανεβαστική μουσική από γνωστό DJ. Το πάρτι πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο outdoor σκηνικό που στήθηκε έξω από το showroom, δημιουργώντας μια μαγευτική ατμόσφαιρα που ενθουσίασε τους επισκέπτες.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά την ολοκαίνουργια καλοκαιρινή συλλογή επίπλων εξωτερικού χώρου του Living, από άνετες και κομψές καρέκλες και καναπέδες για χαλάρωση, τραπέζια σε διάφορα στυλ και μεγέθη, πολυθρόνες ιδανικές για ξεκούραση ή διάβασμα, ολοκληρωμένα σαλόνια για το απόλυτο ονειρικό σκηνικό, ξαπλώστρες, ομπρέλες μέχρι και μια μεγάλη ποικιλία από διακοσμητικά.

Παράλληλα, η προσφορά των Living showrooms συνεχίζεται μέχρι τις 29 Ιουνίου 2024. Με την αγορά ενός ολοκληρωμένου outdoor σετ (τραπέζι εξωτερικού χώρου με καρέκλες ή καναπές με πολυθρόνα και 1 τραπέζι), οι πελάτες λαμβάνουν voucher με 20% έκπτωση για αγορές στο τμήμα homeware! Η προσφορά ισχύει και στα δύο Living showrooms σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Δείτε highlights από το επιτυχημένο Summer Event στις σελίδες του Living στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Facebook: Living Cyprus και Instagram: @livingcyprus.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕνημερωτικές ημερίδες της JTI στην Κύπρο για την καταπολέμηση του λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων
Επόμενο άρθροΑνάρπαστα τα 44 διαμερίσματα στο 1ο καλοκαιρινό Open Day της Altamira Real Estate