Εντός Μαρτίου αναμένεται το άνοιγμα του ξενοδοχείου “Amyth of Nicosia”, στην εντός των τειχών Λευκωσία. Πρόκειται για ακόμα ένα ξενοδοχείο του ομίλου Thanos Hotels & Resorts.

Το Amyth of Nicosia περιγράφεται ως μια κομψή και όμορφη ανακαινισμένη έπαυλη με δέκα υπνοδωμάτια και σουίτες που χωροθετείται στην ιστορική παλιά πόλη της Λευκωσίας, μέσα στα μεσαιωνικά ενετικά τείχη και συγκεκριμένα στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 29 πλησίον της Αρχιεπισκοπής.Οι εσωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου χρονολογούνται από τις αρχές του 1900 και διατηρούν τα χαρακτηριστικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής του.

Τα αυθεντικά δάπεδα με πλακάκια, η μεγάλη σκάλα, οι διακοσμητικοί τοίχοι και οι νωπογραφίες στην οροφή προσθέτουν ιστορική γοητεία στο χώρο ενώ εναρμονίζονται πλήρως με σύγχρονες ανέσεις, όπως μπαρ και εστιατόριο με υπαίθρια τραπεζαρία και το υδάτινο στοιχείο να πρωταγωνιστεί.

To Amyth of Nicosia έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των Amyth Hotels της Thanos Hotels & Resorts, τα οποία είναι αφιερωμένα στη δημιουργία εμπειριών που ενισχύουν τη διάθεση του επισκέπτη για εξερεύνηση, αναδεικνύουν την αυθεντικότητα και καλλιεργούν την ανοιχτή σκέψη.

Χωροθετημένο εντός των μεσαιωνικών ενετικών τειχών και συγκεκριμένα στην Οδό Πατριάρχου Γρηγορίου 29, πλησίον της Αρχιεπισκοπής και του Αρχοντικού Χατζηγεωργάκη Κορνέσιου, το Amyth of Nicosia δένει αρμονικά με τον χαρακτήρα της περιοχής.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter