Τη λύση Cloud ERP/CRM της SoftOne Κύπρου, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη του συνόλου των δραστηριοτήτων του, το διεθνώς βραβευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο Armeftis Partners & Associates Architects LLC με έδρα τη Λεμεσό.

Η εγκατάσταση του Soft1 Series 5 ανταποκρίθηκε από την πρώτη κιόλας ημέρα στις αυξημένες απαιτήσεις λειτουργίας της Armeftis Partners, υποστηρίζοντας όλες τις καθημερινές της εργασίες: από την ανάθεση ενός project, μέχρι την ολοκλήρωση και παράδοσή του στον πελάτη. Απαλλάσοντας την εταιρεία από χρονοβόρες διαδικασίες, η λύση της SoftOne ενοποιεί την εμπορική και οικονομική διαχείριση σε ένα σύστημα, επιτρέποντας τη διεξοδική παρακολούθηση έργων (συμπεριλαμβανομένων των ωρών εργασίας και των εσόδων-εξόδων που αντιστοιχούν σε κάθε έργο), καθώς και τη διαχείριση επαφών με εξωτερικούς συνεργάτες και δημόσιες υπηρεσίες. Παράλληλα, επιτρέπει τη real-time πρόσβαση σε μια ενιαία βάση δεδομένων (τεμαχίων, αδειών οικοδομής, επαφών κα.), διευκολύνοντας τον προγραμματισμό καθώς και την ακριβή παρακολούθηση της πορείας κάθε έργου.

Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες και αξιόπιστες cloud τεχνολογίες, το Soft1 Series 5 διασφαλίζει τον απομακρυσμένο έλεγχο και συντονισμό έργων, βοηθώντας τα στελέχη της Armeftis Partners να παρέχουν αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες της επιχείρησης από οπουδήποτε και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Αναφερόμενος στη λειτουργία του Soft1 Series 5, ο Partner Architect της Armeftis Partners, κ. Γιώργος Καλλής σημείωσε: «Το Soft1 Series 5 απλοποιεί την εκτέλεση όλων των διαδικασιών της επιχείρησής μας, βελτιώνοντας ταύτοχρονα την αποδοτικότητά τους. Η δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε δεδομένα από οπουδήποτε, βελτιώνει αισθητά την καθημερινή λειτουργία των ανθρώπων αλλά και των συνεργατών μας, συμβαλλοντας δραστικά στην αποτελεσματικότερη διαχείριση των έργων και κατ’ επέκταση, τη βελτίωση του επιπέδου ικανοποίησης των πελατών μας».

SoftOne Κύπρου: Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική του Ομίλου SoftOne, μέλος του Ομίλου Olympia LTD. Ο Όμιλος SoftOne αποτελεί το μεγαλύτερο όμιλο εταιρειών business λογισμικού στην Ελλάδα, περιλαμβάνει τρία κορυφαία brands (SoftOne, UNISOFT και PROSVASIS) και περισσότερους από 300 εργαζόμενους, ενώ διαθέτει ένα διευρυμένο δίκτυο 600+ συνεργατών, εξυπηρετώντας αποτελεσματικά μία συνεχώς αυξανόμενη βάση 47.000 και πλέον πελατών σε 4 χώρες (Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία). Με μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία ο όμιλος SoftOne αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, που οδηγούν το digital transformation των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.softone.com.cy/

Όμιλος Εταιρειών Olympia: Ο όμιλος εταιρειών Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό το 1980 και ισχυρή παρουσία σε 10 χώρες. Οι θυγατρικές του εταιρείες απασχολούν πάνω από 8.500 εργαζόμενους σε διαφορετικές επιχειρηματικούς κλάδους όπως το Λιανεμπόριο, οι Τηλεπικοινωνίες, η Βιομηχανία, η Διανομή, η ανάπτυξη Λογισμικού και το Real Estate. H έμπειρη ομάδα management με επιτυχημένη πορεία, η ισχυρή επιχειρηματική κουλτούρα και οι δομές εταιρικής διακυβέρνησης που λειτουργούν σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες επιχειρηματικές πρακτικές, αποτελούν βασικούς παράγοντες που προσδίδουν στον Όμιλο Εταιρειών Olympia ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαρκή δημιουργία αξίας για τους μετόχους της.www.groupolympia.com/

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΠεριβαλλοντικό πρόγραμμα Dixan στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας Χελώνας»  
Επόμενο άρθροΝέα διαφημιστική καμπάνια από την ΚΕΑΝ με «πρωταγωνιστή» τον Λούκα Γιώρκα