Η ΚΕΑΝ καλωσορίζει το καλοκαίρι με μια άκρως ανεβαστική τηλεοπτική διαφήμιση η οποία μας ταξιδεύει και μας προσκαλεί να ζήσουμε ανέμελες περιπέτειες, παρέα με τους αγαπημένους χυμούς της ΚΕΑΝ, που εδώ και χρόνια μας κρατούν συντροφιά σε κάθε στιγμή της ζωής μας. Το τηλεοπτικό σποτ «ντύνει» με τη φωνή του ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής, Λούκας Γιώρκας, με ένα ανεβαστικό τραγούδι, σε μουσική και στίχους του ιδίου.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, η ΚΕΑΝ, με το σλόγκαν «Μες τη ζωή μαζί», μέσα από τη νέα διαφημιστική καμπάνια έρχεται να μας θυμίσει την χαρά της ανθρώπινης επαφής και της συντροφικότητας, πόσο ανεκτίμητες είναι οι στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και να μας ανεβάσει προσφέροντάς μας μια δροσερή νότα αισιοδοξίας.

Η Deputy Marketing Manager του Ομίλου ΚΕΑΝ, Μαρία Οδυσσέως, δήλωσε σχετικά: «Η ΚΕΑΝ μέσα από την πάροδο των χρόνων έχει εξελιχτεί σε κάτι πέρα από ένα καταναλωτικό προϊόν. Εδώ και περισσότερο από 70 χρόνια έχει μπει στις ζωές όλων μας και μάς συνοδεύει από τις πιο απλές στις πιο σημαντικές και ουσιαστικές στιγμές της ζωής μας. Ευχαριστούμε τον Λούκα Γιώρκα που με τη φωνή του και το τραγούδι του κατάφερε να αποδώσει απόλυτα τα μηνύματα της καμπάνιας, γεμίζοντάς όλους μας με συναισθήματα χαράς, ζωντάνιας και αισιοδοξίας.»

Ο Λουκάς Γιώρκας με τη σειρά του δήλωσε: «Ως Κύπριος, έχω μεγαλώσει με τα προϊόντα της ΚΕΑΝ και νιώθω μια σύνδεση με το brand. Εύχομαι η τηλεοπτική καμπάνια της ΚΕΑΝ και το τραγούδι της να αγκαλιαστεί από το κοινό καθώς και να φέρει θετικά συναισθήματα στις καρδιές όλων.»

Δείτε την καινούργια τηλεοπτική καμπάνια της ΚΕΑΝ εδώ.

 

ΚΕΑΝ

Η KEAN Soft Drinks Ltd ιδρύθηκε το 1949 από τον χημικό Τάκη Χριστοδούλου, με σκοπό την παραγωγή χυμών από κυπριακά εσπεριδοειδή και ήταν η πρώτη εταιρεία, το 1981, που παρήγαγε χυμούς σε συσκευασίες TetraPak στην Κύπρο. Σήμερα, με τεράστιο χαρτοφυλάκιο που περιλαμβάνει κορυφαίας ποιότητας προϊόντα, η KEAN δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Άπω Ανατολή, την Αφρική και τις ΗΠΑ. Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια η ΚΕΑΝ προχώρησε στην ενσωμάτωση νέων προϊόντων στον Όμιλο της μέσω της KEAN Trading Division και μέσω των θυγατρικών εταιρειών της KEAN Food Link Ltd και της KFL Logistics Ltd. Μέσω αυτών παρέχονται στο λιανικό εμπόριο και στον τομέα HORECA της κυπριακής αγοράς κατηγορίες προϊόντων ξηράς αποθήκευσης, συντήρησης και κατάψυξης. Προσφέρονται σειρές προϊόντων από μάρκες όπως HEINZ, KRAFT, AMOY, HP, Vitalia, παγωτά και γιαούρτια ΚΡΙ ΚΡΙ, αλλαντικά KRISTI, χυμοί PRIMA, προϊόντα ψαριού VICI και μια τεράστια γκάμα άλλων προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.kean.com.cy

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΜε SoftOne ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Armeftis Partners
Επόμενο άρθροΠτΔ για Γ. Γιαννάκη: Η ανθρωποφαγία δεν προσφέρει εκλογικούς πόντους