Υπάρχει κάτι πιο απολαυστικό το καλοκαίρι από τη μοναδική ασιατική fusion κουζίνα; Οι δροσερές σαλάτες, τα ολόφρεσκα sushi, τα λαχταριστά poke bowls είναι μόνο μερικές από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η ασιατική κουζίνα στους λάτρεις των γεύσεων της Άπω Ανατολής.

Η εμπειρία από ένα τέτοιο ασιατικό γεύμα «απογειώνεται» όταν συνοδεύεται από μια ρομαντική, ήσυχη ατμόσφαιρα δίπλα από το κύμα, με φωτισμό που ηρεμεί, τα πιο δροσιστικά cocktails και φυσικά τη θέα της θάλασσας!

Σίγουρα θα αναρωτιέστε που μπορείτε να απολαύσετε αυτή την εμπειρία στη χώρα μας.

Τοποθετημένο εντός του πεντάστερου ξενοδοχείου The Ivi Mare στην Πάφο, το εστιατόριο Akakiko υποδέχεται τους επισκέπτες στον εξωτερικό του χώρο. Η πανοραμική θέα της θάλασσας δένει απόλυτα με την elegant διακόσμηση της ξενοδοχειακής μονάδας, δημιουργώντας μια φιλόξενη και οικεία ατμόσφαιρα.

Το μενού του Akakiko περιλαμβάνει πολυάριθμες επιλογές: σούσι, νούντλς, σαλάτες, σούπες, χορτοφαγικά γεύματα αλλά και γεύματα με βοδινό, χοιρινό, κοτόπουλο, πάπια και πολλά άλλα. Βάλτε στο πιάτο σας τις πιο πλούσιες γεύσεις και περιπλανηθείτε σε ανεξερεύνητα για τον ουρανίσκο γαστριμαργικά μονοπάτια.

Οι σεφ του Akakiko στο The Ivi Mare ετοιμάζουν όλα τα πιάτα με ολόφρεσκα υλικά μπροστά στα μάτια σας, αμέσως μετά την παραγγελία. Έτσι οι γεύσεις παραμένουν ζωντανές, αναλλοίωτες και αυθεντικές!

Απευθυνόμενο αποκλειστικά σε ενήλικες, το Akakiko βρίσκεται εντός του The Ivi Mare στην Πάφο και προσκαλεί όσους θέλουν να ζήσουν μια ολοκληρωμένη ασιατική εμπειρία γεύσεων κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό να το επισκεφθούν!

Για κρατήσεις και παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 26913955 ή επισκεφθείτε το www.akakiko.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροNIPD Genetics: Στον Ευαγγελισμό Kings Medical Centre το σημείο για τεστ COVID-19 στην Πάφο
Επόμενο άρθροΜπες στο Public και ξανακέρδισε το καλοκαίρι σου