Της Αγγέλας Κωμοδρόμου

 

Αν το φετινό καλοκαίρι αναζητάτε τρόπους για να κάνετε τις διακοπές σας αξέχαστες, σίγουρα τα ξενοδοχεία της Louis Hotels στον Πρωταρά, έχουν όλα τα φόντα για να συμβάλουν σε αυτό.

Nausicaa Beach

Με αέρα ελληνικού νησιού και λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον μαγευτικό κόλπο του Fig Tree το θρυλικό Nausicaa Beach, υπόσχεται ανεπανάληπτες οικογενειακές στιγμές.

Διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια εστιατόρια εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, δύο εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο, κέντρο σπα και ευεξίας, γήπεδο βόλεϊ, τένις, πινγκ πονγκ, αλλά και αμφιθέατρο στο οποίο προσφέρει καθημερινά βραδινές ψυχαγωγικές παραστάσεις για ενήλικες και παιδιά.

Εκτός από τα άνετα δωμάτια, το ξενοδοχείο παρέχει τη δυνατότητα διαμονής σε επαύλεις εντός του ξενοδοχείου, στις Νausicaa Luxury Villas. Δομημένες με μοντέρνα αρχιτεκτονική αποτελούν άλλη μια εξαιρετική επιλογή για διακοπές.

Να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων το ξενοδοχείο έχει λάβει τις εξής διακρίσεις: Βραβείο Traveller’s Choice το 2022, Πιστοποιητικό “Certificate of Excellence” από το Trip Advisor 2022.

Louis St. Elias Resort & Waterpark

To Louis St Elias Resort & Waterpark, κουβαλά τη δική του ιστορία και όπως υποδηλώνει και το όνομα του βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία, σήμα κατατεθέν της περιοχής.

Διαθέτει ευρύχωρα στούντιο και σουίτες (μερικές από αυτές με ιδιωτική πισίνα) και είναι κτισμένο ανάμεσα σε πανέμορφους κήπους 40.400 τετραγωνικών μέτρων, στους οποίους μεταξύ άλλων ό επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να μυρίσει και να περιπατήσει ανάμεσα στα πιο γνωστά βότανα της κυπριακής γης.

Οι εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνουν ένα κτίριο υποδοχής με μπαρ και καθιστικά, ένα πλήρως ανακαινισμένο κεντρικό εστιατόριο με μεγάλες βεράντες, ολοκαίνουργια ταβέρνα “Meze by Elliniko” με εκπληκτική θέα, μια πισίνα με ένα δεύτερο μπαρ και βεράντα, τζακούζι, 2 παιδικά κλαμπ και μια παιδική χαρά, ένα γήπεδο τένις, μια δεύτερη πισίνα που περιλαμβάνει τρεις νεροτσουλήθρες (2 lane Racing slide, Float slide και Wavy body slide), μια παιδική πισίνα με παιχνίδια καθώς και ένα ολοκαίνουργιο σπα που αποτελείται από γυμναστήριο, σάουνα, χαμάμ και δωμάτιο μασάζ. Διαθέτει επίσης δωρεάν λεωφορείο προς την παραλία.

Το Louis St. Elias βραβεύτηκε από το Tripadvisor με το βραβείο Traveller’s Choice 2022 ως το 10ο καλύτερο ξενοδοχείο για οικογένειες στην Ευρώπη και 15ο στον κόσμο. Αποτελεί επίσης ιδανικό προορισμό για γάμους.

Louis Althea Beach

Tο Louis Althea Beach είναι ιδανικό για διακοπές με την οικογένεια. Με το που μπαίνει κάποιος στους χώρους του ξενοδοχείου, νιώθει αμέσως πως ταξιδεύει σε κάποιο μικρό μεσογειακό, φιλόξενο χωριό.

Κτισμένο με την παραδοσιακή μοναστηριακή τεχνοτροπία στην περιοχή Περνέρα, και με άμεση πρόσβαση στην παραλία προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις και υπηρεσίες.

Διαθέτει δύο κεντρικές πισίνες, μια παιδική πισίνα και γήπεδο τένις, σύγχρονο γυμναστήριο, γήπεδο beach volley και στούντιο αεροβικής γυμναστικής.

Άξιο αναφοράς είναι και το χτίσιμο της κεντρικής πισίνας του ξενοδοχείου το οποίο παραπέμπει στις σπηλιές του Κάβο Γκρέκο, δίνοντας μια ιδιαίτερη και μοναδική νότα στην αρχιτεκτονική του καταλύματος.

Όσον αφορά τις παιδικές εγκαταστάσεις, αυτές διαθέτουν παιδική πισίνα, ειδικά μενού, παιδική χαρά, φύλαξη παιδιών (κατόπιν αιτήματος και έναντι χρέωσης), mini club, baby lounge και πολλά άλλα.

Mεταξύ άλλων το ξενοδοχείο έχει παραλάβει τα παρακάτω βραβεία: Tripadvisor Travelers’ Choice 2022.

Louis Althea Kalamies Luxury Villas

Συνδυάζοντας την αισθητική με την μαγευτική θέα του απέραντου ορίζοντα, οι βίλες του συγκροτήματος Louis Althea Kalamies, αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιζητούν στιγμές ιδιωτικότητας. Όλες οι επαύλεις διαθέτουν μοντέρνους χώρους, ιδιωτική πισίνα και πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα. Προσφέρουν επίσης υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και τηλεόραση, και είναι ιδανικές για οικογενειακές διακοπές ή για διακοπές φίλων που ταξιδεύουν μαζί.

Το συγκρότημα αποτελείται από 14 βίλες τριών υπνοδωματίων και 4 βίλες τεσσάρων υπνοδωματίων, όλες με ιδιωτική πισίνα και εξοπλισμένες με ξαπλώστρες, ομπρέλες και έπιπλα κήπου.

Βρείτε το #MyHappyPlace σας στην ιστοσελίδα www.www.louishotels.com

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑσφαλή πρόσβαση στην άμβλωση ζητά το ΕΚ
Επόμενο άρθροAνώτατο Δικαστήριο: Συνταγματικοί δύο νόμοι που ψήφισε η Βουλή