Καλύπτει άμεσα τις απρόοπτες ασθένειες καρκίνου και καρδιάς

 

Με στόχο να καλύψει κάθε σύγχρονη ανάγκη στα ασφαλιστικά προϊόντα ζωής, η Altius Insurance έχει σχεδιάσει το Altius Protection Plan, ένα καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν το οποίο καλύπτει περιπτώσεις απρόοπτων ασθενειών καρκίνου και καρδιάς, από τα πρώτα τους κιόλας στάδια, με εφάπαξ ποσό μέχρι και €200.000.

To Altius Protection Plan εμπλουτίζει την γκάμα των ασφαλιστικών προϊόντων ζωής και υγείας της εταιρείας και είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει στήριξη σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να προβλεφθούν και χρειάζονται άμεση και δραστική αντιμετώπιση.

Το ευέλικτο αυτό ασφαλιστικό προϊόν  παρέχει κλιμακωτά, ωφέλημα ενός εφάπαξ ποσού σε περιπτώσεις νόσησης από καρκίνο και ασθένειες καρδιάς και  αγγείων, από τα πολύ πρώιμα στάδια των ασθενειών αυτών, ώστε το ασφαλισμένο άτομο και οι  συγγενείς να εστιάσουν απρόσκοπτα στη θεραπεία και την ανάκαμψη της υγείας του/της ασθενούς, χωρίς τα οικονομικά να αποτελούν μία επιπλέον έγνοια.

Το σχέδιο καλύπτει το ασφαλισμένο άτομο μέχρι και τα 75 του χρόνια και προσφέρεται ως:

– Κύρια κάλυψη (βασικό ασφαλιστήριο), χωρίς επιπρόσθετα ωφελήματα.

– Κύρια κάλυψη (βασικό ασφαλιστήριο) με επιπρόσθετο ωφέλημα

την Ιατροφαρμακευτική κάλυψη.

– Συμπληρωματική κάλυψη σε βασικά  ασφαλιστήρια ζωής.

Αξιοποιήστε το  Altius Protection Plan και κρατήστε άλλη μια ασπίδα προστασίας για εσάς και την οικογένειά σας ώστε τα οικονομικά να μην αποτελούν έγνοια στις απρόβλεπτες περιπτώσεις της ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Altius Insurance https://www.altiusinsurance.net/asfalistika-sxedia/zois/174-altius-protection-plan ή επικοινωνήστε με ένα από τους ασφαλιστικούς συμβούλους της εταιρείας

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟι μοτοσικλετιστές της Κύπρου ενώνουν δυνάμεις με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ακοής 
Επόμενο άρθροΣτην κορυφή της αξιοπιστίας τοποθετούν το American Medical Center οι πολίτες