Ως το πιο αξιόπιστο Ιατρικό Κέντρο στην Κύπρο αναδεικνύεται το American Medical Center / American Heart Institute από τους πολίτες. Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κερδίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών, κατακτώντας την κορυφή σε Παγκύπρια έρευνα που διενεργήθηκε σε αστικές και αγροτικές περιοχές, με τη συμμετοχή αντρών και γυναικών άνω των 18 ετών.

Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας της εταιρείας δημοσκοπήσεων RAI Consultants, που έγινε για λογαριασμό της StockWatch και αφορούσε έξι Κέντρα Υγείας της Κύπρου, το American Medical Center, κατατάσσεται στην πρώτη θέση, καταγράφοντας τα υψηλότερα επίπεδα αξιοπιστίας.

Αναφερόμενος στη διαχρονική στήριξη ασθενών και πολιτών, αλλά και την αδιαμφισβήτητη εμπιστοσύνη προς το AMC, ο θωρακοκαρδιοχειρουργός και συνιδρυτής του American Medical Center Δρ Μαρίνος Σωτηρίου τόνισε, πως η μεγαλύτερη ανταμοιβή και ηθική επιβράβευση είναι η ικανοποίηση των ασθενών, ιδιαίτερα μάλιστα στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε. Δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε απρόσκοπτα και με απόλυτη ασφάλεια την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας πρόσθεσε ο Δρ. Σωτηρίου.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέο καινοτόμο ασφαλιστικό προϊόν από την Altius Insurance
Επόμενο άρθροΕπενδυτικές δαπάνες €251 δις σε έργα Πολιτικής Συνοχής – Καλές επιδόσεις από Ελλάδα, Κύπρο