Τετάρτη, 5 Απριλίου 2023, η ώρα 17:00, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΚΕΒΕ). Μια βραδιά έμπνευσης, γνώσης και δικτύωσης περιμένει όλους τους συμμετέχοντες.

 

Η BPW Cyprus με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την εκδήλωση έναρξης του Νέου Προγράμματος Mentorship που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2023 με τίτλο «Συστατικά επιτυχίας και συνέργειες για την επιτυχημένη γυναίκα επαγγελματία».

Το Mentorship Πρόγραμμα της BPW Cyprus στοχεύει στην ενδυνάμωση επίδοξων γυναικών επιχειρηματιών, έμπειρων επαγγελματιών και νέων γυναικών μέσω μιας βιωματικής και μεταμορφωτικής εμπειρίας 5 ημερών.

Έμπειροι μέντορες θα παρουσιάσουν και θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες, βοηθώντας τους να ξεκλειδώσουν το πλήρες δυναμικό τους, βελτιώνοντας παράλληλα βασικές δεξιότητες στο personal branding, την ηγεσία, τη δημόσια ομιλία και τον χρηματοοικονομικό αλφαβητισμό.
«Η ενδυνάμωση των γυναικών βρίσκεται στον πυρήνα αυτού που κάνουμε. Το mentorship πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να δώσει τα εργαλεία και την έμπνευση που χρειάζεται η σύγχρονη επαγγελματίας για να πετύχει στον γρήγορο κόσμο των επιχειρήσεων», δήλωσε η Πρόεδρος της BPW Cyprus κ. Τασία Γιανναρά

Ελάτε μαζί μας για να ανακαλύψετε τον αντίκτυπο του mentorship προγράμματος της BPW Cyprus.
Μια τέλεια ευκαιρία να γίνετε μέρος μιας υποστηρικτικής κοινότητας φιλόδοξων, προοδευτικών γυναικών που έχουν ως σκοπό να κάνουν τη διαφορά και να βοηθήσουν άλλους να φτάσουν σε νέα ύψη στην καριέρα τους.

Με τη συμμετοχή τους στο mentorship αυτό πρόγραμμα, οι γυναίκες επαγγελματίες και επιχειρηματίες θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Εξερευνήσουν τη δύναμη του personal branding και τον κρίσιμο ρόλο του για μια ακμάζουσα καριέρα.
  • Να διαμορφώσουν, να εξελίξουν και να διαχειριστούν στόχους σταδιοδρομίας με νέα προσέγγιση αναπτύσσοντας την ικανότητα τους στη δημόσια ομιλία.
  • Να αναπτύξουν και να προωθήσουν τις ηγετικές τους δεξιότητες.
  • Να επωφεληθούν από την γνωριμία με άλλα καταξιωμένα μέλη που θα μεταδώσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους

Μην χάσετε αυτήν την αποκλειστική εκδήλωση της BPW Cyprus όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε και να πούμε πολλά περισσότερα. Η μελλοντική σας επιτυχία και ανάπτυξη σας περιμένει!

RSVP στο +357 99777842 ή στο [email protected]
Κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση έναρξης του προγράμματος: Δωρεάν.

Σχετικά με την BPW
Η BPW (Business Professional Women) αποτελεί έναν από τους πλέον κορυφαίους διεθνής οργανισμούς αφιερωμένος στην ενδυνάμωση των γυναικών στις επιχειρήσεις.

Η BPW Cyprus είναι ένας μη κυβερνητικός, μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός οργανισμός.

Αποστολή μας είναι να ενδυναμώσουμε τις γυναίκες επιχειρηματίες και επαγγελματίες της Κύπρου ώστε να κάνουν τη διαφορά και να συνδεθούν μεταξύ τους.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.bpwcyprus.org.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΝέες καινοτόμες υπηρεσίες από την πλατφόρμα Jinius
Επόμενο άρθροΠροσαρμογή των ηλεκτρικών δικτύων στην ενεργειακή μετάβαση