To νέο 100% φυσικό Spritz της Moët Hennessy

 

O Όμιλος Εταιριών Φώτος Φωτιάδης με μεγάλη χαρά εντάσσει στο πορτοφόλιό του και πιο συγκεκριμένα στην γκάμα των κρασιών, το Chandon Garden Spritz! 

To Chandon Garden Spritz παράγεται στην Αργεντινή από το ομώνυμο οινοποιείο Chandon, το οποίο εξειδικεύεται στα αφρώδη κρασιά. Το Garden Spritz είναι ένα aperitif (Spritz), Ready to drink, από 100% φυσικά συστατικά, το οποίο αποτελείται από εξαιρετικής ποιότητας αφρώδη οίνο, λικέρ από bitter πορτοκαλιών, βότανα και μπαχαρικά τοπικής προέλευσης.

Χωρίς πρόσθετα συντηρητικά και χρωστικές ουσίες είναι μια απόλυτα φυσική επιλογή.

Η σταθερή, υψηλή ποιότητα σε κάθε φιάλη, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμίδες (μισή ποσότητα ζάχαρης από ένα regular spritz), καθιστούν το Garden Spritz ως το ιδανικό Aperitif.

Ιδανικό Σερβίρισμα: Το Chandon Garden Spritz σερβίρεται σε ποτήρι balloon. Προσθέστε 150 ml Chandon Garden Spritz και 3 παγάκια. Για γαρνιτούρα χρησιμοποιήστε δεντρολίβανο και μια φέτα αποξηραμένο πορτοκάλι.

Το νέο προϊόν ανήκει στον οίκο πολυτελείας Moët Hennessy, όπου αντιπροσωπεύει και διανέμει στην Κύπρο ο Όμιλος Εταιριών Φώτος Φωτιάδης.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΤο Famous Sport Bazaar είναι γεγονός
Επόμενο άρθροΝέο διεθνές βραβείο για την V+O Communication