Ποιο είναι το μέλλον του μάρκετιγκ; Μια ερώτηση που καλούνται να απαντήσουν δύο από τους πιο σημαντικούς στοχαστές μάρκετιγκ των τελευταίων 10+ ετών στο συνέδριο της χρονιάς, που χορηγεί η Partners VMLY&R. Δεν φτάνει να λες ότι είσαι game changer, πρέπει και να το αποδεικνύεις!

Για πρώτη φορά στην Κύπρο ο Seth Godin και ο Gary Vee, στις 9 Ιουνίου, στο Future of Marketing Conference θα παρουσιάσουν το μέλλον του μάρκετινγκ και θα καθηλώσουν την κοινότητα του μάρκετινγκ στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Στο πάνελ του Seth Godin θα βρεθεί και η General Manager της Partners VMLY&R, Άντρεα Χατζηβασιλείου, ενώ η Ξένια Χατζηιωαννίδου ως η Digital Marketing Director της εταιρείας θα μιλήσει για τις αναδυόμενες τάσεις στο marketing και πώς αυτές θα καταστήσουν την Κύπρο ως τον ιδανικό προορισμό για πιλοτικό marketing.

Ο Seth και ο Gary θα ενώσουν τις «δυνάμεις» τους για να δημιουργήσουν μια εμπειρία εικονικής – διάσκεψης. Οι συμμετέχοντες από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να ζήσουν μια ζωντανή «αποκάλυψη» της δημιουργικής σκέψης και των καινοτόμων ιδεών τους, καθώς και να συμμετάσχουν σε ένα Q&A μαζί τους, αποκαλύπτοντας προνοητικές ιδέες για το μέλλον του μάρκετινγκ.

Αυτό που θα ακούσετε στο συνέδριο «Seth Godin & Gary Vee για το μέλλον του μάρκετινγκ» είναι εμπνευσμένες, προωθητικές ιδέες και τακτικές μάρκετινγκ, καθώς και ένας διάλογος για τις βέλτιστες πρακτικές του.

Στους Partners VMLY&R αλλάζουμε το παιχνίδι εδώ και χρόνια, τώρα ‘αλλάζουμε’ και το μέλλον!

Περισσότερα εδώ: https://www.futureofmarketing.gr

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑυξητικά κινείται η εμβολιαστική κάλυψη κατά του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΣε δωδεκάωρη απεργία οι νοσηλευτές της ΠAΣΥΝΟ