Ένα από τα πιο εμβληματικά αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο

 

Η πρώτη superyacht μαρίνα του νησιού, ένα αδιαμφισβήτητα εμβληματικό ορόσημο για την πόλη της Λεμεσού και ένα από τα πλέον πρωτοπόρα και μεγαλεπήβολα έργα, έχει ολοκληρωθεί. Η παράδοση των διαμερισμάτων του συγκροτήματος Castle Residences, που αποτελεί το διαμάντι της Μαρίνας Λεμεσού, σηματοδότησε την ολοκλήρωση του έργου, καθιστώντας το ως μία από τις  μεγαλύτερες επιτυχίες αναπτυξιακού έργου της Κύπρου.

Ως η καρδιά του κέντρου της πόλης, η Μαρίνα Λεμεσού έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στη μετεξέλιξή της Λεμεσού, βελτιώνοντας παράλληλα την εικόνα του νησιού στο εξωτερικό. Εκτός από την αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής, την ενίσχυση των εγχώριων επιχειρήσεων και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, η Μαρίνα Λεμεσού έχει τοποθετήσει την Κύπρο στον παγκόσμιο ναυτικό χάρτη και ενεργεί ως καταλύτης για νέες επενδυτικές πρωτοβουλίες στην ευρύτερη περιοχή. Συμβάλλοντας σημαντικά στην αναβάθμιση του τουρισμού και προσελκύοντας  υψηλότερου επιπέδου επενδυτές, εταιρείες και επαγγελματίες στο νησί, η μαρίνα εξακολουθεί να έχει θετική επίδραση στην βελτίωση της οικονομίας σημειώνοντας πρωτοφανή επιτεύγματα.

Οι πωλήσεις ακινήτων έχουν ξεπεράσει τα €500 εκ. με αγοραστές από 50 διαφορετικές εθνικότητες.

Περισσότερες από 7,000 αφίξεις σκαφών αναψυχής έχουν σημειωθεί από την πρώτη μέρα λειτουργίας της καλωσορίζοντας πέραν των 275 superyachts μέχρι 111m, και περισσότερα από 4,000 άτομα επισκέπτονται τα εστιατόρια και τα καταστήματά της, καθημερινά. Η αδιαμφισβήτητη συμβολή του πρωτοποριακού αυτού έργου στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της Κύπρου, αποτελεί παράδειγμα για όλες τις μετέπειτα επενδύσεις στο νησί.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μαρίνας Λεμεσού, κ. Νικηφόρος Παμπακάς, αναφέρει: «Είμαστε πολύ περήφανοι για όλα όσα κατάφερε να πετύχει η ομάδα της μαρίνας. Βλέποντας το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα, νιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση. Αυτό το μεγαλεπήβολο Έργο, αποτελεί την απόδειξη ότι όταν υπάρχει όραμα, όρεξη για σκληρή δουλειά και στρατηγικός σχεδιασμός, ακόμα και οι πιο δύσκολοι στόχοι μπορούν να επιτευχθούν. Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους μετόχους του έργου για την ακλόνητη δέσμευσή τους, στους αρχιτέκτονες, σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες της μαρίνας, καθώς επίσης και σε όλο το ανθρώπινο δυναμικό για την πολύ σημαντική συμβολή τους όλα αυτά τα χρόνια. Οι υπηρεσίες, το πάθος και η αφοσίωση τους έχουν συμβάλει στην επιτυχία αυτού του εξαιρετικού ταξιδιού!»

Με συνολική επένδυση αξίας €400 εκ., η πολυβραβευμένη Μαρίνα Λεμεσού με διακρίσεις Blue Flag και Five Gold Anchor Platinum, έχει θέσει νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών ακινήτων, στον τομέα σκαφών αναψυχής αλλά και της ψυχαγωγίας.

Με το ποσοστό των πωλήσεων που αφορά τις 285 αποκλειστικές οικιστικές μονάδες να ξεπερνά το 90%, η κοσμοπολίτικη Μαρίνα Λεμεσού έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για απόκτηση κατοικίας στην Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Αποτελεί το μοναδικό αναπτυξιακό έργο που προσφέρει «ζωή πάνω στη θάλασσα» σε ετοιμοπαράδοτα διαμερίσματα και επαύλεις.

Τα πολυτελή διαμερίσματα του συγκροτήματος Castle Residences περιβάλλονται από θάλασσα και διαθέτουν απρόσκοπτη πανοραμική θέα προς τη μαρίνα, την πόλη της Λεμεσού και τη Μεσόγειο ενώ η πρόσβαση στο νησί όπου είναι κτισμένα είναι δυνατή μόνο μέσω ιδιωτικής γέφυρας. Οι αριστοτεχνικά σχεδιασμένες επαύλεις Island Villas χαρακτηρίζονται από καινοτόμα αρχιτεκτονική και διαθέτουν το δικό τους θαλάσσιο χώρο, ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού, κήπο και ιδιωτική πισίνα. Το οικιστικό προϊόν της μαρίνας συνδυάζει κορυφαίες παροχές και υπηρεσίες, όπως υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις ελλιμενισμού, υπηρεσίες concierge, διαχείρισης ακινήτων και ενοικιάσεων, ενώ οι ιδιοκτήτες των επαύλεων και των διαμερισμάτων επωφελούνται από πληθώρα καταστημάτων, εστιατορίων και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων, γυμναστήριο και σπα, καθώς και από την παραλία που βρίσκεται μόνο μερικά βήματα μακριά από τις κατοικίες τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Μαρίνα Λεμεσού, ή για διευθέτηση προσωπικής επίσκεψης στις ετοιμοπαράδοτες κατοικίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα limassolmarina.com, επικοινωνήστε στο +357 25 020 020 ή στείλτε email στο [email protected].

Πληροφορίες για το έργο:

Η Μαρίνα Λεμεσού υλοποιήθηκε από την εταιρεία Limassol Marina Ltd.

Μέτοχοι: Avax S.A, Francoudi & Stephanou Ltd, Cybarco Ltd, LMDC Ltd, G Paraskevaides Ltd και Stamoland Properties Ltd.

Εργολάβοι: Marina Lemesou Joint Venture – Avax S.A., Cybarco Contracting Limited και G Paraskevaides Ltd.

Αρχιτέκτονες: French Master Planner, Atelier Xavier Bohl, σε συνεργασία με την Sogreah Cyprus Limited – A.F. Modinos & S.A. Vrahimis Architects & Engineers Joint Venture.

Property Agents: Cybarco Limited has the exclusive responsibility of the property sales at Limassol Marina.

Marina Operators: Francoudi & Stephanou Marinas

 

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕικονικές ξεναγήσεις και κρατήσεις σε εστιατόρια μέσω της πλατφόρμας DineTours
Επόμενο άρθροSuccess story σε Ελλάδα και Κύπρο ο Douleutaras