18.000 αναρτήσεις εργασιών σε μόλις 9 μήνες

 

Η Νο1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών, η οποία έχει αλλάξει τον τρόπο αναζήτησης επαγγελματία για το Σπίτι, πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη εκδήλωση στην Κύπρο, όπου παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Μedia αλλά και Media Influencers οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ομάδα του Douleutaras.

To Douleutaras έχοντας καθιερωθεί ως o κορυφαίος προορισμός εύρεσης επαγγελματιών σε Ελλάδα και Κύπρο, με παρουσία σε 6 πόλεις, με 4.200+ Αξιολογημένους Επαγγελματίες, 970.200+ Αναρτήσεις Εργασιών και 86.000+ αξιολογήσεις πελατών, έχει ήδη καταφέρει να βελτιώσει τον τρόπο αναζήτησης του κατάλληλου επαγγελματία για το σπίτι, σε πάνω από 90 κατηγορίες εργασιών.

Σε μόλις 9 μήνες από την σύσταση της τοπικής ομάδας στη Λευκωσία , η πλατφόρμα έχει ήδη συνεργασία με 700 επαγγελματίες, έχει λάβει 18.000 αναρτήσεις εργασιών και έχει δημιουργήσει όγκο αξίας εργασιών  €1,327,038. Αυτά τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με ρυθμό αύξησης 62% των αναρτήσεων εργασιών στην πλατφόρμα το τελευταίο τρίμηνο, αποτελούν χωρίς αμφιβολία ενδείξεις ενός success story στην Κυπριακή αγορά.

Η δημιουργία της πλατφόρμας του Douleutaras, λειτουργώντας ως ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του πελάτη και των επαγγελματιών, έχει αναδείξει τη σημασία και το κομβικό ρόλο που παίζει το Σπίτι στην ψυχολογία μας. Στο Douleutaras, ο χρήστης μπορεί άμεσα να βρει Αξιολογημένο και Αξιόπιιστο Επαγγελματία και να ολοκληρώσει με ασφάλεια μια εργασία στο Σπίτι, λαμβάνοντας την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που αναζητά.

Ο χρήστης συμπληρώνει δωρεάν μια σύντομη φόρμα με τις ανάγκες του και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα η πλατφόρμα προτείνει τους καλύτερους διαθέσιμους επαγγελματίες βάσει αξιολογήσεων, απόστασης και ποιότητας. Στη συνέχεια, μπορεί να συγκρίνει μεταξύ διαφορετικών επαγγελματιών και να επιλέξει εκείνον που θα προχωρήσει.

Ειδοποιός διαφορά καθώς και βασικός πυλώνας του Douleutaras είναι η επένδυση στις ανθρώπινες σχέσεις. Χαρτογραφώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών της πλατφόρμας και προσφέροντας λύσεις προς βελτίωση του έργου τους, καταλήγει να “επιστρέφει” στην κοινωνία, επαγγελματίες που πλέον είναι και επιχειρηματίες. Πιο ανταγωνιστικοί και εξοπλισμένοι με απαραίτητες για εκείνους δεξιότητες για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Επιπλέον, μέσα στο 2020 ξεκίνησε το πρόγραμμα ΕΚΕ “Σπίτια Ζωής”, μια πρωτοβουλία που σκοπό έχει, μέσα από στοχευμένες δράσεις σε συνεργασία με το δίκτυο επαγγελματιών της πλατφόρμας, να προσφέρει “ζωή” σε σπίτια, κτίρια ή δομές που χρειάζονται υποστήριξη. Πρώτος σταθμός για την Κύπρο, η Σχολή Τυφλών «Άγιος Βαρνάβας», το μοναδικό ίδρυμα στη χώρα που προσφέρει εκπαίδευση σε άτομα με οπτική αναπηρία εδώ και 90 χρόνια.  Αξιολογημένος Κηπουρός που ανήκει στο δίκτυο της πλατφόρμας, προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του, παρέχοντας κηπουρικές εργασίες στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ο Ανδρέας Γραμμάτης, CEO της πλατφόρμας Douleutaras, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους ανέφερε:  «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που το κοινό της Κύπρου αγκάλιασε την πλατφόρμα του Douleutaras. Επενδύοντας στις ανθρώπινες σχέσεις, θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε και να ενδυναμώνουμε ένα οικοσύστημα από επαγγελματίες – τεχνίτες που παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις».

Μάθετε περισσότερα με μία επίσκεψη στο https://www.douleutaras.com.cy

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η Μαρίνα Λεμεσού
Επόμενο άρθροΠαράνομοι οι έρανοι για κάλυψη θεραπειών στο Γερμανικό Ογκολογικό Κέντρο