Όταν πρόκειται για τις τιμές των ακινήτων στην Κύπρο, η Πάφος είναι μια αγορά γεμάτη ευκαιρίες. Σύμφωνα με έρευνα για την αγορά ακινήτου στην Κύπρο που πραγματοποίησε η Danos International Property Consultants & Valuers από επαγγελματίες του κλάδου (κτηματομεσίτες, εκτιμητές, προγραμματιστές και επενδυτές), ένα υψηλό ποσοστό πιστεύει ότι η Λεμεσός είναι η πιο ακριβή πόλη στο νησί, σε σύγκριση με την Πάφο, η οποία προσφέρει μεγαλύτερες αποδόσεις.

Τα χαμηλά επιτόκια και ο επιφανής πληθωρισμός αναμένεται να επηρεάσουν τις επενδύσεις σε ακίνητα, επιτρέποντας έτσι τόσο στους τοπικούς όσο και στους ξένους επενδυτές να επωφεληθούν από μια στρατηγική αγοράς προς ενοικίαση. Καθώς η αξία του ακινήτου αυξάνεται με τον πληθωρισμό, το ποσό που πληρώνουν οι ενοικιαστές αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Η έρευνα δείχνει επίσης ότι η πλειονότητα των ατόμων που έχουν αγοράσει ακίνητο στην Κύπρο προτιμά τα μετρητά σε συνδυασμό με το δανεισμό.

Tι κάνει λοιπόν την Πάφο ένα μακρύ, σταθερό φαβορί για τους αγοραστές ακινήτων;

Ως ένα από τα πιο πολιτισμικά μέρη στην Κύπρο, η Πάφος συνεχίζει να προσελκύει μεγάλο αριθμό τουριστών κάθε χρόνο. Η πόλη έχει το δικό της Διεθνές Αεροδρόμιο που καλωσορίζει πτήσεις από πολλές σημαντικές πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Η Πάφος έχει ένα από τα καλύτερα πρότυπα ζωής στην Ευρώπη. Η υποδομή και οι δρόμοι είναι πρώτης ποιότητας και δεν υπάρχει έλλειψη σύγχρονων ανέσεων. Τα τελευταία επτά χρόνια, η πόλη γνώρισε θετικό μετασχηματισμό και η προσθήκη δεκατριών νέων έργων, αξίας πολλών εκατομμυρίων, θα αποδώσει στις ανανεωμένες προοπτικές της πόλης, γεμάτες αισιοδοξία για το μέλλον, και πρωτοφανή τουριστικά νούμερα. Καθώς τα περισσότερα από τα νέα έργα έχουν προγραμματιστεί να ολοκληρωθούν το 2021, αυτές οι εξελίξεις συνεχίζουν να αναβαθμίζουν περαιτέρω την εικόνα της πόλης, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ποιότητα ζωής των πολιτών της.

Από αρχαιολογικούς χώρους, βελτιώσεις δρόμων, κέντρα κοινωνικής πρόνοιας πολλαπλών χρήσεων, κέντρα εξυπηρέτησης πολιτών και παραθαλάσσια εστιατόρια, έως συστήματα έξυπνου παρκαρίσματος και έξυπνα συστήματα διαχείρισης νερού με προηγμένη τεχνολογία μέτρησης νερού, τα προγραμματισμένα έργα αστικής ανάπλασης θα ενθαρρύνουν οικονομικά, περιβαλλοντικά αλλά και με κοινωνικά οφέλη , κάνοντας τώρα την κατάλληλη στιγμή για επένδυση σε ακίνητα στην Πάφο.

Για πάνω από έξι δεκαετίες, η Leptos Estates βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη έργων με διεθνείς διακρίσεις σε βασικές τοποθεσίες στην Κύπρο, εστιάζοντας κυρίως στην περιοχή της Πάφου. Από τα συναρπαστικά σπίτια δίπλα στη θάλασσα, μέχρι τους παραδεισένιους λόφους, η Leptos Estates προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ιδιωτικών κατοικιών έτοιμα για άμεση μετακίνηση για κάθε γούστο και προϋπολογισμό. Η εταιρεία είναι περήφανη επίσης για την εκτεταμένη εξυπηρέτηση μετά την πώληση, ένα χαρακτηριστικό που απολαμβάνουν περισσότεροι από 25.000 ικανοποιημένοι ιδιοκτήτες ακινήτων στο τεράστιο χαρτοφυλάκιο της. Ως ιδιοκτήτες ακινήτου της Leptos Estates, οι αγοραστές λαμβάνουν επίσης αποκλειστικά προνόμια τη Χρυσή Κάρτα του Ομίλου, η οποία θα τους δίνει το δικαίωμα να απολαμβάνουν πολλαπλά οφέλη από ένα αποκλειστικά προνομιακό πρόγραμμα»

Όταν πρόκειται για επιλογή ακινήτου στην Πάφο, η Leptos Estates προσφέρει το πλήρες πακέτο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΑνακοινώθηκε το πρόγραμμα του Διεθνούς Φεστιβάλ Αρχαίου Ελληνικού Δράματος
Επόμενο άρθροΚαλόγρια εθισμένη στον τζόγο έκλεψε $800.000 – BINTEO