Την ώρα που ο πόλεμος στο Ισραήλ μαίνεται, παίρνοντας διαρκώς όλο και πιο άσχημη και ανεξέλεγκτη τροπή, πολλοί είναι αυτοί που ζουν τρομοκρατημένοι αλλά ταυτόχρονα συνεχίζουν να κάνουν την δουλειά τους ακόμα και αν αυτή απαιτεί την οπλοκατοχή.

Αυτό έκανε και η Λιτάλ Σεμές. Πρόκειται για παρουσιάστρια, η οποία εργάζεται σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Η ίδια φωτογραφήθηκε την ώρα που κάθεται στην θέση της στο στούντιο, πριν την εκπομπή, έχοντας ένα πιστόλι στην θήκη του παντελονιού της ακριβώς δίπλα από τους ενισχυτές του μικροφώνου.

Μάλιστα σε αναδημοσίευση την συγκεκριμένης φωτογραφίας, η Λιτάλ Σεμές γράφει: «Μην μπλέκετε με τις γυναίκες από το Ισραήλ».

Η Σεμές έχει αναρτήσει πολλές φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media, όπου φαίνεται να βρίσκεται κοντά σε στρατιωτικές βάσεις και άρματα μάχης. Μάλιστα συχνά μέσα από αναρτήσεις της παροτρύνει τους συμπολίτες της να οπλιστούν και να πηγαίνουν για σκοποβολή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χιλιάδες πολίτες οπλοφορούν στο Ισραήλ νόμιμα και παράνομα, με την κυβέρνηση να έχει χαλαρώσει υπερβολικά τους κανονισμούς σχετικά με την οπλοκατοχή και την οπλοφορία μετά τις επιθέσεις της Χαμάς την 7η Οκτωβρίου, δείγμα της ανησυχίας που εξακολουθεί να υπάρχει στους πολίτες της χώρας.

Η Λιτάλ Σεμές είναι παρουσιάστρια ειδήσεων και ανταποκρίτρια τόσο για την εθνική ισραηλινή ραδιοτηλεοπτική αρχή (IBA) όσο και για το εμπορικό Κανάλι 14. Επιπλέον, συνεισφέρει στο κανάλι ilTV στα αγγλικά. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις αμερικανοεβραϊκές σπουδές. Στον ελεύθερό της χρόνο διασπείρει προπαγάνδα και fake news στα κοινωνικά δίκτυα για μωρά ψημένα σε φούρνους. Ναι, αλήθεια.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτη Λεμεσό στρέφονται τα φώτα του αθλητισμού την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024
Επόμενο άρθροΑυτός είναι ο λόγος που η Microsoft θα προσθέσει ακόμα ένα κουμπί στο πληκτρολόγιο