Ενόψει του φετινού Πάσχα, μιας από τις λαμπρότερες γιορτές της χρονιάς, η RCB Bank επιθυμεί να συμβάλει στο πνεύμα της ελπίδας και της χαράς της Ανάστασης και προχώρησε στη διακόσμηση του κεντρικού κυκλικού κόμβου του Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό. Από το περασμένο Πάσχα, αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές, αλλά με την διαθεσιμότητα εμβολίων, η ελπίδα για καλύτερες μέρες και η επιστροφή στους κανονικούς ρυθμούς είναι πλέον στον ορίζοντα.

Με την πολύτιμη συνεργασία του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου της Λεμεσού, όπου εδρεύει η RCB Bank και στην οποία ζει η πλειοψηφία των ανθρώπων της, η Τράπεζα ενίσχυσε τον πασχαλινό διάκοσμο της πόλης. Με αυτόν τον τρόπο η Λεμεσός θα υποδεχθεί το Πάσχα με ακόμα πιο εορταστική ατμόσφαιρα.

Η Διοίκηση και οι άνθρωποι της RCB Bank εύχονται σε όλους στην Κύπρο Καλό Πάσχα!

Η RCB Bank Ltd ιδρύθηκε την 1η Αυγούστου 1995, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στις σημαντικές Ευρωπαϊκές τράπεζες που εποπτεύονται κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μέσω του Ενιαίου Εποπτικού Μηχανισμού (ΕΕΜ). Η Τράπεζα διατηρεί καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Λάρνακα και Λουξεμβούργο.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΕυρωβαρόμετρο: Mόνο το 12% των Ευρωπαίων λέει όχι στα εμβόλιο του κορωνοϊού
Επόμενο άρθροΤα πολεμοφόδια της προεκλογικής θέλουν και έξυπνο… χαρτί