Η SKY express, η μεγάλη ελληνική αεροπορική εταιρεία, προσφέρει μία διαφορετική Τρίτη, μία μοναδική Travel Tuesday μόνο για 24 ώρες και προσκαλεί το επιβατικό κοινό να ανακαλύψει όλους τους προορισμούς της και να ζήσει την κορυφαία ταξιδιωτική εμπειρία του 2024.

Με την Travel Tuesday προσφορά οι επιβάτες της SKY express μπορούν να πραγματοποιήσουν την κράτησή τους από τις 28/11/2023 έως και το μεσημέρι της 29/11/2023.

Η περίοδος κατά την οποία μπορούν να πραγματοποιηθούν τα ταξίδια (travel period) εκτείνεται από 10 Ιανουαρίου 2024 μέχρι και τις 20 Οκτωβρίου 2024, ενώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όλα τα απαραίτητα βήματα της διαδικασίας μαζί με τους όρους και τις προϋποθέσεις περιγράφονται αναλυτικά εδώ.


SKY express: H SKY express, είναι η διπλά βραβευμένη ελληνική αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη για τη διαρκή αριστεία και καινοτομία της από τα ERA Awards 2023. Διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο εγχώριων προορισμών (33), ενώ εξυπηρετεί σταθερά με απευθείας πτήσεις της ένα διαρκώς επεκτεινόμενο δίκτυο 11 ευρωπαϊκών προορισμών. Έχει συνάψει σημαντικές συμφωνίες με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως Air France, KLM, Qatar Airways, Emirates, Delta, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Turkish Airlines, Middle East Airlines, Royal Jordanian, Air Transat και easyjet. Ως εκ τούτου, επιβάτες από όλο τον κόσμο έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» και να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε όλους τους μαγευτικούς προορισμούς εσωτερικού της SKY express. Το 2022 η SKY express μετέφερε στο σύνολο του δικτύου της 3.500.000 επιβάτες, αριθμός τριπλάσιος συγκριτικά με το 2019. Με την προσθήκη εντός του 2023 των δύο πρώτων της AIRBUS A321neo, ο στόλος της SKY express απαριθμεί 23 αεροσκάφη, παραμένοντας ο νεότερος στόλος στην Ελλάδa. Οι πολύ σημαντικές επενδύσεις στο στόλο της επιβεβαιώνουν τo ταξίδι της εταιρείας προς ένα βιώσιμο μέλλον και τη διαρκή προσπάθειά της για τη μείωση των εκπομπών ρύπων, μεταξύ άλλων και μέσω των καλών πρακτικών που εφαρμόζει ανελλιπώς.

W: www.skyexpress.com

FB: https://www.facebook.com/SKYexpressAirlinesGreece

IG: https://www.instagram.com/skyexpressgreece/

LI: https://www.linkedin.com/company/sky-express-airlines/

YT: https://www.youtube.com/c/SKYexpressAirlineGreece

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΔουλειά από το σπίτι ή όχι; Από την πανδημία στη νέα εργασιακή πραγματικότητα
Επόμενο άρθρο25 xρόνια Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου: Φάρος Ελπίδας