Κάντε την κράτησή σας στο louishotels.com   
και ετοιμάστε τις βαλίτσες σας!

 

Το καλοκαίρι είναι εδώ και ήρθε ο καιρός για αποδράσεις! Ποιος θα έλεγε όχι σε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο; Ή ποιος δεν θα ήθελε να περάσει ξέγνοιαστα το τριήμερο του Κατακλυσμού; Η Louis Hotels και αυτό το καλοκαίρι υποδέχεται στις υπερσύγχρονες μονάδες της σε Πρωταρά, Πόλη Χρυσοχούς, Πάφο και Λεμεσό όσους αναζητούν τα πιο ευχάριστα διαλείμματα από την καθημερινότητα.

Στον Πρωταρά επιλέξτε το Louis Saint Elias Resort με το διασκεδαστικό υδροπάρκο του ή το Louis Althea Beach στη χρυσαφένια παραλία του Περνέρα! Εξαιρετική επιλογή είναι και το Louis Nausicaa Beach ακριβώς πάνω στον πολυβραβευμένο για τα καθαρά του νερά κόλπο του Fig Tree. Οι διακοπές με το ταίρι αποκτούν άλλη αίσθηση στο πολυτελές ξενοδοχείο The King Jason Πρωταράς που απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες.

Όσοι θα επισκεφθείτε την Πάφο επιλέξτε το ειδυλλιακό θέρετρο Louis Paphos Breeze ή το πεντάστερο The Ivi Mare, με κύρια χαρακτηριστικά του την εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, τα ευρύχωρα δωμάτια και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Στην Πάφο βρίσκεται και το The King Jason Paphos που ξεχωρίζει για το design του!

Για πεντάστερη φιλοξενία στη Λεμεσό επιλέξτε το The Royal Apollonia, που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα και απολαύστε τις ανέσεις και υπηρεσίες που προσφέρει.

Για στιγμές ηρεμίες και διακριτική πολυτέλεια επιλέξτε τις επαύλεις της Louis Hotels στον Πρωταρά που προσφέρουν το πιο πλήρες πακέτο χαλάρωσης σε ιδιωτικό περιβάλλον. Ανακαλύψτε τις στο louisvillas.com!

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels λειτουργούν τηρώντας όλες τις επίσημες οδηγίες των αρμοδίων αρχών για τη διαφύλαξη της υγείας των επισκεπτών και του προσωπικού.

Με την δωρεάν εγγραφή σας στο πρόγραμμα My LH Points, κερδίζετε αυτόματα επιπρόσθετη έκπτωση 10% με την πρώτη κιόλας κράτηση. Απολαύστε τη μοναδική εμπειρία διαμονής στα ξενοδοχεία και επαύλεις της Louis Hotels και χαρίστε στον εαυτό σας ξέγνοιαστες στιγμές, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας έγκαιρα την κράτηση σας μέσω της ιστοσελίδας, www.louishotels.com

Louis Hotels: Η Louis Hotels, μέλος του Ομίλου Louis, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα της νοτιοανατολικής Μεσογείου. H Louis Hotels, διαθέτει πάνω από 80 χρόνια εμπειρίας στην ξενοδοχειακή βιομηχανία με 24 ξενοδοχεία και θέρετρα για κάθε τύπο διακοπών στην Κύπρο και τα Ελληνικά νησιά.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΚαι ο Θεοπέμπτου υποψήφιος για την Προεδρία της Βουλής
Επόμενο άρθροΟ νέος πρόεδρος της Βουλής και τι θέλουμε;