Του Μάριου Ηλιάδη, Πρώην Υπουργός

 

Η εφημερίδα Πολίτης δημοσίευσε σήμερα κύριο άρθρο με τίτλο «Τι Πρόεδρο της Βουλής θέλουμε;»

Θερμά συγχαρητήρια στη διεύθυνση και το προσωπικό της εφημερίδας για την πρόταση της, ως προς τα προσόντα που πρέπει να διαθέτει ο/η αυριανός Πρόεδρος της Βουλής μας.

α) Πρόσωπο με άμεμπτο ήθος χωρίς εμπλοκή σε σκάνδαλα διαφθοράς.

β) Πρόσωπο με πραγματικά προσόντα – πολιτική παιδεία, ουσιαστική μόρφωση, μετριοπάθεια, διάθεση για συναίνεση, αποδοχή από την κοινωνία –

γ) Πρόσωπο με ευρύτερη αποδοχή από τους βουλευτές/τριες της νέας Bουλής.

Η εφημερίδα προχωρεί ακόμη να κατονομάσει τρεις γυναίκες βουλευτές, από τρία διαφορετικά κόμματα,  Αννίτα Δημητρίου (ΔΗΣΥ),  Ειρήνη Χαραλαμπίδου (ΑΚΕΛ) και Χριστιάνα Ερωτοκρίτου (ΔΗΚΟ), που θα μπορούσαν να εκλεγούν στο αξίωμα. Χωρίς βέβαια να υστερούν προσόντων, να ηγηθούν του Σώματος και νεοκελεγείσες γυναίκες στη Βουλή.

Αν τα πολιτικά κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή αξιωθούν να επιλέξουν μια από τις τρεις αυτές γυναίκες βουλευτές, ή άλλη γυναίκα που έχει εκλεγεί στη Βουλή στη θέση της Προέδρου του Σώματος, με σημαντικό κριτήριο τη συναινετική προσωπικότητα, αυτό θα συνιστά έμπρακτη απόδειξη αναβάθμισης της πολιτικής μας ζωής και μαζί εκδήλωση ύψιστου σεβασμού στις γυναίκες της πατρίδας μας.

 

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΣτα ξενοδοχεία και επαύλεις της Louis Hotels για τις καλύτερες αποδράσεις
Επόμενο άρθροΠαράταση στην υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας