Παράταση υποβολής αιτήσεων για τη διεκδίκηση κρατικής υποτροφίας για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου (Ι.Κ.Υ.Κ.) σε συνεδρίασή του την 1η Ιουνίου 2021 λαμβάνοντας υπόψη τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία Covid-19 αποφάσισε όπως δώσει παράταση για την υποβολή αιτήσεων για διεκδίκηση υποτροφιών για προπτυχιακές, μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές για το έτος 2020/21.

Η παράταση έχει ισχύ από 2 Ιουνίου 2021 μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ώρα 15:00.

Αιτήσεις που θα παραδοθούν/αποσταλούν εκπρόθεσμα δεν θα γίνουν αποδεκτές.

Οι αιτήσεις για κάθε επίπεδο σπουδών είναι διαθέσιμες μόνο στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών Κύπρου http://www.cyscholarships.gov.cy.

Οι αιτήσεις θα μπορούν να παραδοθούν στα γραφεία του Ι.Κ.Υ.Κ. ή να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected]  ή μέσω ταχυδρομείου ή μέσω εταιρειών ταχείας μεταφοράς στη διεύθυνση Φλωρίνης 7, GREG TOWER, 3ος όροφος, 1065 Λευκωσία ή στην Τ.Θ. 23949, 1687 Λευκωσία.

Για λεπτομέρειες σχετικά με την εξασφάλιση των σχετικών αιτήσεων παρακαλώ όπως επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.cyscholarships.gov.cy  και ενημερωθείτε με τις Ανακοινώσεις που βρίσκονται αναρτημένες στην «Τελευταία Ενημέρωση».

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση: [email protected] ή στο τηλέφωνο 22456433.

Ακολουθήστε μας στο Facebook, Instagram και Twitter

Προηγούμενο άρθροΟ νέος πρόεδρος της Βουλής και τι θέλουμε;
Επόμενο άρθροΣτο “The Gallery” του Parklane τα απογεύματα παίρνουν χρώμα